Jelle van Es
Jelle van Es Nieuws 1 februari 2021

Accessoires-makers zijn al bezig met de AirTags

Ah ja, de Apple AirTags. Rondom elk evenement van Apple duiken deze producten weer op als mogelijke aankondiging. Maar voorlopig zijn nog niet onthuld. Ondanks dat zijn er nu al verschillende accessoire-makers bezig met de trackers van Apple.

Dat is hetgeen dat gemeld wordt door 9to5Mac. Ondanks dat de AirTags nog niet zijn onthuld, zijn er al bedrijven bezig met accessoires, die inmiddels ook online zijn verschenen.

Accessoires voor de Apple AirTags

De AirTags zijn al jaren een dankbaar onderwerp van geruchten. Het zijn trackers die je bijvoorbeeld aan een autosleutel of een ander device dat voor jou belangrijk is kan hangen. Als je dat vervolgens kwijt raakt, dan kun je via je iPhone of iPad de AirTags opzoeken en kom je er achter waar ze liggen. Volgens de bekende Apple-analist Ming-Chi Kuo zouden de producten dit jaar moeten verschijnen. Dat mag ook wel eens, want sinds iOS 13 zijn er verwijzingen naar het product te vinden. Waarom het dan zo lang duurt om zoiets als dit daadwerkelijk te onthullen, dat is een mysterie. En nu zijn er dus bedrijven die al met accessoires komen. Zo zie je hieronder het bedrijf Nomad dat zijn accessoire heeft.

Maar dat is niet het enige bedrijf dat aan zo’n accessoire voor de Apple Airtags werkt. Ook Spigen laat zien hoe je met een soort sleutelhanger je AirTags nog makkelijker aan een sleutelbos kan hangen.

Wanneer komt het nou?

De grote vraag is en blijft echter wanneer het daadwerkelijk komt. Het lijkt zo goed als onmogelijk dat het niet verschijnt, daarvoor zijn er te veel geruchten, maar die kogel mag wel eens door de kerk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Accessoires-makers zijn al bezig met de AirTags
Sluiten