Night
Night Nieuws 2 januari 2021

Weekend poll: Wordt Apple onzorgvuldiger?

Eerst dacht ik erover om de gemakkelijkste weg te kiezen en een Weekend Poll te maken over welk ‘vuurwerk’ Apple dit jaar voor ons in petto zou hebben. Maar dat leek me zó afgezaagd, dat ik het over een andere boeg wil gooien. Ik zou daarom liever van jullie weten of jullie het gevoel hebben dat Apple steeds onzorgvuldiger wordt.

Ik zal het even nuanceren. Steeds vaker lezen we over bugs in Apple software of problemen met de hardware die het bedrijf introduceert. Een vaak gehoorde kritiek is dat het lijkt of Apple steeds onzorgvuldiger test voordat het een soft- en/of hardware product in de markt zet.

Maar is dat wel zo? Want ik kan me nog goed alle problemen uit mac OS8 en 9 voor de geest halen. Ook oudere hardware had vast wel zo zijn opstartproblemen. Aan de andere kant: mag je zoiets verwachten van een topmerk als Apple?

Vandaar de stelling: Vind jij dat Apple onzorgvuldiger is geworden bij het testen van zijn hard-en software?

Ik heb een paar suggesties hieronder geplaatst, maar er zijn vast meer motivaties te bedenken. Je kan dan ook op meerdere antwoorden stemmen en in de reacties onderaan je antwoord verder nuanceren, aanvullen of een eigen motivatie toevoegen.

[crowdsignal poll=10701743]

(Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een iets te enthousiaste adblocker aan. Geeft niets, maar zet ‘m even uit om te stemmen!)

Fijn allereerste weekend van 2021 gewenst namens het gehele OMT team ? 

 

Reageer op artikel:
Weekend poll: Wordt Apple onzorgvuldiger?
Sluiten