Night
Night Diensten 9 januari 2021

Weekend poll: Welke Apple diensten gebruik jij?

Apple haalt een groot deel van zijn inkomsten – behalve uit de App Store –  uit Diensten. Deze op abonnementen gebaseerde extra ‘mogelijkheden’ worden steeds uitgebreider. De weekend Poll van deze week gaat er dan ook over welke diensten jij gebruikt en wellicht wil gaan gebruiken.

Volgens Loup Ventures zou Apple in de nabije toekomst zijn abonnementsdiensten wel eens verder kunnen uitbreiden. Zo is er sprake van bijvoorbeeld Podcasts+, Mail+, Maps+, Stocks+ en Health+. Hoewel die laatste me wel zinvol in de oren klinkt, is dat puur mijn mening. Graag hoor ik echter van jullie welke Apple Diensten jullie nu al gebruiken, en welke jullie wellicht zouden overwegen als die er echt komen. Daarom heb ik deze poll in twee delen gesplitst, zodat we een beetje inzicht krijgen in hoe Nederland omgaat met Apple Diensten, nu en in de toekomst.

In beide polls kun je meerdere antwoorden kiezen.

[crowdsignal poll=10707910]

 

[crowdsignal poll=10707914]

 

(Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een iets te enthousiaste adblocker aan. Geeft niets, maar zet ‘m even uit om te stemmen!)

Namens het hele OMT team een prettig weekend gewenst!

Reageer op artikel:
Weekend poll: Welke Apple diensten gebruik jij?
Sluiten