Night
Night Nieuws 16 januari 2021

Weekend Poll: Welk nieuws spreekt jou het meest aan

Zoveel mensen, zoveel meningen en smaken. Hier op OneMoreThing proberen we voor elk wat wils te schrijven. Artikelen die weliswaar allemaal een link naar Apple  hebben, maar een zeer divers karakter hebben. Maar een beetje feedback kan nooit kwaad, vandaar deze weekend poll.

In deze weekend poll stellen we jullie een simpele vraag: Welk nieuwsgenre, uiteraard Apple-gerelateerd, lezen jullie het liefst op OneMoreThing? Vanzelfsprekend kan je keuze meer dan één rubriek omvatten, vandaar dat je ook meerdere antwoorden kan aanvinken.

[crowdsignal poll=10715845]

(Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een iets te enthousiaste adblocker aan. Geeft niets, maar zet ‘m even uit om te stemmen!)

Namens het hele OMT team een prettig weekend gewenst!

 

Reageer op artikel:
Weekend Poll: Welk nieuws spreekt jou het meest aan
Sluiten