Night
Night OMT Specials 30 januari 2021

Weekend poll: Is privacy de belangrijkste reden dat je Apple producten gebruikt?

Er is de afgelopen periode weer een hoop te doen geweest over privacy. Nu staat Apple bekend als een bedrijf, dat de privacy van zijn gebruikers hoog in het vaandel heeft staan. Maar is dat voor jou de belangrijkste reden om Apple producten te gebruiken?

De ruzie tussen Facebook en Apple, de nieuwe privacy functie in iOS 14 en onlangs nog de speech van Tim Cook in Brussel. Het staat  bol van Apple-nieuws rond privacy. Maar ook buiten Apple om is er veel te doen over privacy. Denk bijvoorbeeld aan de Europese AVG en de iets internationalere GDPR.

Big data is booming business. Toch wil niemand graag dat zijn gegevens ‘op straat’ liggen, of dat ze door big tech bedrijven worden gevolgd, bij alles wat ze doen. Maar is dat voor jou de grootste reden om gebruik te maken van Apple producten? Dat is dan ook gelijk de vraag van deze week:

[crowdsignal poll=10730369]

(Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een iets te enthousiaste adblocker aan. Geeft niets, maar zet ‘m even uit om te stemmen!)

 

Een fijn weekend gewenst namens het gehele OMT team!

 

Reageer op artikel:
Weekend poll: Is privacy de belangrijkste reden dat je Apple producten gebruikt?
Sluiten