Mark Hofman
Mark Hofman Nieuws 12 januari 2021

Tim Cook hint naar grote aankondiging op woensdag: steelt Apple de show?

In een interview met Gayle King van CBS This Morning heeft Tim Cook gesproken over een aankomende aankondiging. Volgens de CEO kunnen we woensdag 13 januari (morgen) iets verwachten van Apple.

Wat er precies aangekondigd gaat worden is op dit moment niet bekend, maar de timing is zeker niet verkeerd. Naast het feit dat de CES 2021 is losgebarsten, komt concurrent Samsung aanstaande donderdag met een Unpacked evenement.

Tim Cook hint naar aankondiging op woensdag

Het interview dat vanmorgen is uitgezonden is slechts een klein deel van het hele gesprek tussen Gayle King en Tim Cook. Waar het gesprek precies over gaat is niet bekend, maar King laat wel weten dat Tim Cook met een significante aankondiging komt over het bedrijf. Later werd bekend dat het gesprek, dat morgen wordt uitgezonden, eerder is opgenomen. Het stuk van vandaag was extra en volledig gericht op de bestorming op de US Capitol van vorige week. Daar zegt Tim Cook het volgende over:

“I think it’s key that people be held accountable for it. This is not something that should skate. This is something that we’ve got to be very serious about and understand. And then we need to move forward.”

Zoals gezegd hebben we geen idee wat Apple morgen aan gaat kondigen. Volgens Gayle King is het dan ook geen product, maar is het “iets groters en iets beters”.

Steelt Apple de show?

De aankondiging van Tim Cook komt als een verrassing, maar de timing is zeker niet gek. Op dit moment tonen bijna alle technologie-bedrijven hun nieuwste producten en innovaties tijdens CES 2021. Daarnaast heeft Samsung deze week, donderdag 14 januari, een Unpacked evenement op de planning staan. Officieel is het nog niet, maar het is inmiddels zo goed als zeker dat de Samsung Galaxy S21 het daglicht zal zien. De vraag is dus of Apple de show weet te stelen met de aankondiging.

Wat verwachten jullie van morgen? Laat het weten in de reacties!

Reageer op artikel:
Tim Cook hint naar grote aankondiging op woensdag: steelt Apple de show?
Sluiten