Sonos verlengt de levensduur van de Move speaker (voor 79 euro)

Sonos heeft deze week de Replacement Battery Kit voor de Sonos Move onthult. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een vervangende batterij voor de Move speaker, inclusief alle benodigdheden. Zo kunnen gebruikers eenvoudig langer genieten van hun Sonos Move.

De Move is Sonos’ eerste smart speaker met een batterij. Dit betekent dat je hem overal mee naar toe kan nemen. Sonos belooft de kwaliteit die je van ze gewend bent, maar dan dus ook voor onderweg. Onderdeel daarvan is een krachtige batterij die gemiddeld genomen goed is voor 900 ladingen. Uiteraard varieert dit op basis van het gebruik.

Vervang zelf de batterij van de Move

900 is een behoorlijk aantal, maar bij dagelijks mobiel gebruik kom je dan ongeveer aan drie jaar. Daarna is de Sonos Move natuurlijk nog gewoon te gebruiken, maar neemt de batterijduur wel af. Voor wie ook ná drie jaar nog steeds maximaal wil genieten van deze speaker, is er nu een oplossing. Sonos biedt namelijk de mogelijkheid om de batterij te vervangen, en dat mag je zelf gaan doen.

Sonos Move Replacement Battery Kit
Ook in het wit.

Je kunt vanaf nu een Replacement Battery Kit bestellen. Je krijgt dan een hagelnieuwe batterij inclusief vervangende schroeven en het benodigde gereedschap. Alles wat je nodig hebt voor een eenvoudige installatie is aanwezig. Zo kun je dus ook na een jaar of drie nog steeds alles uit de Sonos Move halen.

De Replacement Battery Kit is te bestellen via de site van Sonos en kost 79 euro.

Sonos pakt ook ander product aan

Onlangs kwam Sonos met een update om ook meer uit één van hun andere apparaten te halen. Door middel van een update is het mogelijk geworden om een tweede Sonos Sub toe te voegen aan je Sonos netwerk. Wat je hier voor nodig hebt en wat het oplevert, lees je hier.

Reageer op artikel:
Sonos verlengt de levensduur van de Move speaker (voor 79 euro)
Sluiten