Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Diensten 11 januari 2021

Russo Brothers laten eerste teaser van Cherry zien met Tom Holland

De film Cherry moet een van de grote releases in het voorjaar van Apple TV+ worden. De Russo Brothers laten nu de eerste beelden zien.

De Russo Brothers zijn een van de bekendste regisseurs in Hollywood. Anthony en Joseph Russo waren onder andere verantwoordelijk voor de laatste twee Avengers-films. Nu werken ze voor Apple TV+ aan de film Cherry.

Russo Brothers maken Cherry

Cherry gaat over een Amerikaanse veteraan die in Irak heeft gediend. Door zijn werkzaamheden heeft hij PTSS opgelopen en dat zorgt dat zijn leven de verkeerde kant opgaat. Om zijn problemen te vergeten raakt hij verslaafd aan drugs en gaat hij winkels en banken overvallen om aan geld te komen om zijn verslaving te bekostigen.

“Deze film moet laten zien wat iemand met PTSS heeft meegemaakt en de ervaring van een drugsverslaving. De missie van de film is om empathie te kweken en juist geen minachting of schuld. Dat is belangrijk om te laten zien hoe het zo is gekomen en waar mensen met PTSS doorheen gaan. Ik denk dat we in de huidige samenleving te weinig gevoel voor empathie hebben en dat is zeer slecht,” lieten de Russo Brothers eerder weten aan Vanity Fair toen ze ook de eerste foto’s van de film aan het blad lieten zien.

Hoofdrol van Tom Holland

In de film wordt in totaal 15 jaar van het leven Cherry vertoond. Het bestaat uit zes hoofdstukken, die je kunt zien als zes kleine films met een eigen stijl.

Voor de hoofdrol hebben de Russo Brothers Tom Holland weten te strikken, een van de populairste acteurs van dit moment. We kennen hem natuurlijk beter als Spider-Man, maar heeft binnenkort ook de hoofdrol in Uncharted, de film gebaseerd op de gelijknamige game voor PlayStation.

Cherry moet vanaf 26 februari in de bioscopen draaien. Twee weken later (op 12 maart) moet de nieuwe titel van de Russo Brothers ook op Apple TV+ verschijnen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Russo Brothers laten eerste teaser van Cherry zien met Tom Holland
Sluiten