Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Accessoires 14 januari 2021

Philips Hue komt met nieuwe producten voor binnen en buiten

Philips Hue heeft een aantal nieuwe producten aangekondigd voor in hun assortiment. Er komen onder andere een nieuwe dimmer en een outdoor light bar.

Wellicht heb je thuis al wat van Philips Hue. Het fijne is dat je altijd makkelijk je set up kunt uitbreiden. Je begint met wat lampjes en uiteindelijk heb je jouw huis en tuin helemaal slim en sfeervol verlicht. Nu gaat fabrikant Signify (voorheen Philips Lighting) je nog meer mogelijkheden geven met vier nieuwe producten.

Philips Hue in huis

Het komt nu met de Philips Hue Wall Switch Module die je achter je huidige lichtschakelaar monteert. Hierdoor kun je het makkelijk met je telefoon of via je stem besturen waardoor je niet meer hoeft op te staan om het licht aan of uit te zetten. Je kunt in de Hue app ook makkelijk lichtscènes selecteren en werking van de schakelaar aanpassen. Het device werkt op batterijen en heeft een minimale gebruiksduur van vijf jaar.

Philips Hue Wall Switch Module

De Dimmer Switch

Een van de andere accessoires van Philips Hue krijgt een upgrade. Met de Hue Dimmer Switch kun je volgens de fabrikant je verlichting nog intuïtiever bedienen. Het is nog makkelijker om lampen feller te zetten of te dimmen en door lichtscènes te bladeren. Ook is het design aangepast zodat het mooier over je huidige schakelaaropening past.

Philips hue Dimmer Switch
De Dimmer Switch.

Verlichting in de tuin

Maar natuurlijk hoef je Philips Hue niet alleen in huis te gebruiken. Je kunt ook voor prachtig licht in de tuin zorgen. De fabrikant komt nu met de Amarant. Een verstraler die de buitenomgeving gelijkmatig aanstraalt voor het juiste sfeerlicht. Zo krijg je unieke lichtvormen op grote objecten als muren, schuttingen en hagen door een wallwash-effect. De Amarant kan op de vloer worden gemonteerd of ondersteboven aan bijvoorbeeld een overhangend dak.

Als laatste komt Philips met de Hue Appear, die een update krijgt. Het heeft nu een roestvrijstalen afwerking en is makkelijker te installeren door middel van een pin-connector. De muurlamp zorgt voor een krachtig op en neer zwevend lichteffect.

Philips Hue Amarant Appear
De Amarant en Appear gecombineerd.

De prijzen

Dit gaan de verschillende modules kosten:

  • Philips Hue Amarant Verstraler (vanaf 26 januari) – € 149,99
  • Philips Hue Appear Muurlamp met roestvrijstalen afwerking (vanaf 26 januari) – € 149,99
  • Philips Hue wall switch module (vanaf lente 2021) – € 39,99 (1-pack) / € 69,99 (2-pack)
  • Philips Hue dimmer switch, nieuwe versie (vanaf 26 januari) – € 19,99
Reageer op artikel:
Philips Hue komt met nieuwe producten voor binnen en buiten
Sluiten