Huub Everstijn
Huub Everstijn Nieuws 12 januari 2021

Bugfix voor Corona blootstellingsmeldingen beschikbaar voor oudere iPhones

Apple heeft voor oudere iPhones, die niet naar iOS 14 kunnen updaten, de iOS 12.5.1 update uitgebracht. De update bevat bugfixes voor de Corona blootstellingsmeldingen. Als je een oudere iPhone gebruikt, is het aan te raden om de iOS 12.5.1 update installeren, aangezien we de Corona-pandemie nog niet te boven zijn.

Apple bracht vorig jaar in december nog iOS 12.5 uit naast iOS 14.3. Beide updates brachten ondersteuning voor Corona Blootstellingsmeldingen, waarbij iOS 12.5 de functie ook naar oudere iPhone-modellen bracht. In de release-opmerkingen van de 12.5.1 update wordt melding gemaakt van het oplossen van een bug in de Corona blootstellingsmeldingen. Die bug zorgde ervoor dat de blootstellingsmeldingen in de verkeerde taal konden worden weergegeven. Met de nieuwste update zegt Apple het probleem nu ook op oudere iPhone-modellen te hebben opgelost.

Als je nog niet hebt bijgewerkt, raden we je ten zeerste aan om de iOS 12.5.1-update op je iPhone te installeren, omdat we nog steeds te maken hebben met de Corona pandemie. Je installeert de update door naar Instellingen → Algemeen → Software-update te gaan. De update kan je zoals altijd draadloos downloaden en installeren.

Notificatiesysteem covid-19
Klik/tap voor groter

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bugfix voor Corona blootstellingsmeldingen beschikbaar voor oudere iPhones
Sluiten