Jelle van Es
Jelle van Es Accessoires 20 januari 2021

elago komt met nieuwe MagSafe-producten voor een vriendelijke prijs

Met de komst van de iPhone 12-serie hebben we met MagSafe een handige manier om makkelijk je smartphone op te laden. Maar daarvoor moet je wel een juist hoesje of andere accessoire voor te hebben. In eerste instantie waren het voornamelijk Apple-producten waar je uit kon kiezen, maar langzaam maar zeker wordt het aanbod groter. Accessoire-maker elago komt nu met een aantal nieuwe producten.

elago komt met hoesjes voor je iPhone 12 die MagSafe ondersteunen en een handige oplaadstation voor je smartphone en Apple Watch. Daardoor laad je je Apple-producten makkelijk op zonder kabelbrij.

Accessoire-maker elago komt met nieuwe producten

Het meest interessante is echter de zogenaamde MS Charging Tray van elago. Dit is een product waarbij je nog los je MagSafe en Apple Watch-charger nodig hebt. Deze plaats je dan onder dit product en laad je je iPhone 12 en Apple Watch op. Het grote voordeel van dit product is dat het er netjes uit ziet en je de kabels mooi uit het beeld kan werken. Daarnaast is er aan de zijkant nog de ruimte om iets van een sleutel of wat contact geld in te leggen voor wanneer je dat even bij de hand moet hebben. Momenteel is hij alleen nog te koop bij de Amerikaanse Amazon. Of het ook in Nederland beschikbaar is, dat is nog even afwachten.

elago
De MS Charging Tray

Wanneer je een iPhone 12 in huis haalt, dan is waarschijnlijk de eerste aankoop die je daarbij doet, die van een hoesje. Op dat gebied zien we langzaam, maar zeker het aanbod groter worden. Ook op dat gebied komt elago nu met een paar siliconen hoesjes die werken met MagSafe. Het grote voordeel ten op zichte van de hoesjes van Apple zelf? Ze zijn een stuk goedkoper. Voor 21 euro scoor je ze bij Amazon.

Meer over MagSafe

Wil je meer lezen voer MagSafe en alles wat daarmee te maken heeft? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
elago komt met nieuwe MagSafe-producten voor een vriendelijke prijs
Sluiten