Jelle van Es
Jelle van Es Hardware 13 januari 2021

[DEAL] Eindelijk: De AirPods Pro onder de 200 euro

We hebben al heel wat keer aandacht besteed aan de AirPods Pro, die bij verschillende webwinkels flink onder de adviesprijs van Apple zitten. En deze keer is er daarbij een nieuwe mijlpaal behaald.

Want voor het eerst zijn de AirPods Pro onder de 200 euro gedoken. Tot nu toe zaten ze telkens net iets daar boven. Daarmee is dit de beste prijs die we tot nu toe gezien hebben van de populaire draadloze oordopjes.

AirPods Pro met korting

Deze keer kun je ze voor 199,95 euro bij Amazon halen. Kleine disclaimer bij dit linkje: wij maken gebruik van het partnernerprogramma van Amazon. Elke keer wanneer iemand via deze link een Apple AirPods Pro koopt, krijgt OMT een kleine commissie. Dat neemt echter niet weg dat dit gewoon een goede deal blijft.

De AirPods Pro

Met deze prijs krijg je dus een korting van 28 procent ten op zichte van de prijs die Apple nog altijd op zijn website hanteert. Daar betaal je er namelijk nog altijd 279 euro voor. Bovendien belooft Amazon dat je de AirPods Pro redelijk snel in huis krijgt. Als je ze nu bestelt, dan zou je ze aankomende maandag in huis krijgen. Ideaal dus om tijdens het thuiswerken in de verlengde lockdown te genieten van je favoriete muziek. Ook zijn ze enorm handig wanneer je wilt gaan videobellen met je collega’s. Het geluid daarbij is erg goed, kan ik uit eigen ervaring zeggen.

Van meerdere markten thuis

De AirPods Pro werden eind 2019 gelanceerd en kennen als groot verschil ten opzichte van de ‘normale’ AirPods dat ze gebruik maken van actieve ruisonderdrukking. Op die manier heb je nog minder last van omgevingsgeluid. Je hebt daarnaast ook een transparantie-modus, waarmee je de wereld om je heen wel hoort. Ze worden geleverd met zachte, conische siliconen oor tips in drie formaten voor verschillende pasvormen.

AirPods Pro

Mocht je er mee willen sporten, dan is dat geen probleem. Ze zijn zweet- en waterbestendig. En ook moeten ze goed stevig zitten, waardoor ze niet snel uitvallen. Met de adaptieve eq stemt de muziek zich verder automatisch af op de vorm van je oor. De kans is groot dat je ze gebruikt met een iPhone en dan heb je ze snel ingesteld. Uiteraard maken de earbuds gebruik tot Siri. En met de draadloze oplaadcase heb je meer dan 24 uur batterijduur.

Ook de gewone AirPods met korting

Wie twijfelt of de AirPods Pro iets voor hem of haar zijn, kan ook kiezen voor de gewone variant. Deze is nu namelijk voor 129,95 euro te koop en ook dat is gewoonweg een mooie deal.

Reageer op artikel:
[DEAL] Eindelijk: De AirPods Pro onder de 200 euro
Sluiten