Jelle van Es
Jelle van Es Nieuws 14 januari 2021

CES 2021: Drie handige accessoires voor Apple-gebruikers

Tijdens de CES 2021 wordt net zoals elk jaar een berg aan gadgets aangekondigd. Dit jaar allemaal digitaal en via persberichten, maar dat neemt niet weg dat er genoeg moois aan zit te komen. Ook voor de Apple-gebruikers.

De mensen van Macrumors hebben een mooie lijst gemaakt met de meest interessante accessoires voor Apple-gebruikers. Maar niet alles daarvan is even relevant. Wij hebben er drie uitgepikt die de moeite waard zijn om in de gaten te houden.

Belkin 2-in-1 MagSafe Charger voor Apple-gebruikers

We beginnen met deze Belkin 2-in-1 MagSafe Charger, die hopelijk een stuk veiliger is dan de problemen met een oud model, zoals je hier kunt lezen. Dit apparaat komt met een draadloze charger stand met MagSafe, zodat je het goed kunt gebruiken voor je iPhone 12. Die plaats je daar op, terwijl je tegelijkertijd om het basisstation een ander apparaat, zoals je AirPods, oplaadt. Ideaal voor wanneer je helemaal klaar bent met alle oplaadkabels die door je huis slingeren. Het product moet in maart of april uitkomen en krijgt in de Verenigde Staten een adviesprijs van 99,95 dollar.

Belkin 2-in-1 MagSafe Charger
Belkin 2-in-1 MagSafe Charger

Satechi Dock5 Multi-Device Charging Station

Het tweede product is er eentje die ik bijna zelf heb gekocht. Het probleem is dat je op de website van de maker enkel de Amerikaanse versie met de bijbehorende Amerikaanse stekker aanbiedt. Hopelijk komt er snel een Europese variant. Het Satechi Dock5 Multi-Device Charging Station is een handige Apple-accessoire voor de veel gebruiker. Je kunt hier makkelijk je verschillende apparaten in plaatsen en opladen, zonder dat alles een zooitje wordt. Er is ruimte voor vier apparaten en nog een vlak waar je een apparaat draadloos op kunt opladen. Hij is nu te pre-orderen en hopelijk ook snel in Nederlandse webshops.

Satechi Dock5 Multi-Device Charging Station

Kensington StudioDock for iPad Pro

Met de komst van de iPad Pro is het al een stuk fijner om op de iPad je werk te doen. En met deze StudioDock van Kensington zorg je er voor dat alles ook lekker schoon blijft. Dit docking station komt met een draadloze oplaadfunctie voor de iPhone en AirPods. Die kun je er dus op neer leggen en laden ze op. Je kunt deze nog uitbreiden met een Apple Watch charger. Verder komt hij met drie USB-A porten, een USB-C poort, een HDMI 2.0 port, een 3.5 mm headphone jack ingang, een SD card reader en een Gigabit Ethernet port. Zo word je iPad echt je desktop om op te werken, terwijl het bureau schoon blijft. Wanneer dit Apple accessoire komt en hoeveel hij gaat kosten, dat is helaas nog niet bekend.

Kensington StudioDock for iPad Pro
Kensington StudioDock for iPad Pro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
CES 2021: Drie handige accessoires voor Apple-gebruikers
Sluiten