Beleef deze week met Spire Blast en Nuts twee nieuwe Apple Arcade-games

Door: Jelle van Es - 0 reacties
Spire Blast Apple Arcade
(Afbeelding: Apple)

Over het algemeen zien we elke week op de Apple Arcade een nieuwe game. Maar soms is er een uitzondering op die regel en krijgen we meer games. Deze week kun je twee nieuwe titels gaan ervaren.

Nuts van Spire Blast zijn de twee nieuwe games die deze week op de Apple Arcade verschijnen. Vanaf vrijdag kun je ze scoren en mee aan de slag gaan.

Spire Blast op de Apple Arcade

We beginnen dit overzicht van de Apple Arcade-games met Spire Blast, een game die gemaakt is door Orbital Knights. In de kleurrijke wereld van de game is het aan de speler om de juiste kleuren bij elkaar te brengen en op die manier torens op te blazen. Daarbij moet je goed rekening houden met hoe de zwaartekracht werkt. Door iets aan de onderkant te slopen, kan de toren op een mooie manier omvallen, waarmee je veel punten scoort. Daarbij vecht je overigens ook nog tegen een draak. Het is nogal een game die wat vaag klinkt, maar daarom is het goed dat je hem gratis kunt ervaren.

Blaast alles op (Afbeelding: Apple)

Bestudeer eekhoorns in Nuts

De tweede game op de Apple Arcade van deze week is ook een nogal vreemde. In Nuts reis je af naar het Melmoth Forest om als een beginnende onderzoeker op onderzoek te gaan. Daarvoor zet je overdag camera’s uit en bestuurder je ’s avonds vanuit de caravan het gedrag van eekhoorns. Daarbij moet je er achter komen waar ze hun noten verstoppen, welke routes ze nemen en waarom hun gedrag zo vreemd is. Volgens de ontwikkelaar, Noodlecake Studios, zou het misschien zo zijn dat de eekhoorns een complot smeden tegen jou. Ook deze game is dus vrijdag te ontdekken.

Nuts (Afbeelding: Apple)

Genoeg te doen

Heb je hier nog niet genoeg aan en heb je bijvoorbeeld net een nieuwe iPad in huis gehaald? Dan zijn dit vijf games die wat ons betreft dik de moeite waard zijn.

Reacties

0 reacties