Apple TV+’s The Snoopy Show krijgt heerlijk vrolijke trailer

Door: Jelle van Es - 0 reacties
The Snoopy Show
(Afbeelding: Apple)

Apple TV+ heeft zoals wel vaker gezegd niet heel erg veel content, maar de content die er op verschijnt is vaak erg goed. Onlangs werd de animatiefilm Wolfwalkers gepubliceerd en erg goed ontvangen. En volgende maand verschijnt met The Snoopy Show meer animatie plezier.

Snoopy is een bekend figuur uit de Amerikaanse stripreeks Peanuts, welke gemaakt is door Charles M. Schulz. Snoopy is een beagle en beleeft in zijn wereld door zijn grote fantasie diverse avonturen. En dat zien we dus terug in de nieuwe show voor Apple TV+.

The Snoopy Show op Apple TV+

Om alvast in de juiste stemming te komen is er nu een trailer verschenen van The Snoopy Show. Deze wordt op vrijdag 5 februari gelanceerd, dus heel erg lang hoeven we er niet op te wachten. Toch is er ook een klein nadeel aan de nieuwe show. Hij bestaat namelijk maar uit zes afleveringen, waardoor je er snel door heen bent.

Op het Youtube-kanaal van Apple wordt de show als volgt beschreven:

“Starring the world’s most famous Beagle, and his best bud, Woodstock. He’s a dog like no other — whether he’s flying high in the sky, or searching for treasure at the bottom of the sea, he’s always up to something fun,” the video description reads. “So gather your gang, and get ready to follow along with The Snoopy Show, only on Apple TV+.”

Meer Snoopy

The Snoopy Show is niet de eerste keer dat content van de Peanuts verschijnt op Apple TV+. In 2019 kwam Apple al met twee kortere animaties rondom Snoopy in de vorm van Snoopy in Space en Peanuts in Space: Secrets of Apollo 10. Heb je zelf een abonnement op de service en wil je daar van af? Dan hebben we hier een handig artikel dat je vertelt hoe je dat precies voor elkaar krijgt.

Reacties

0 reacties