Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Diensten 26 januari 2021

Apple TV+ toont eerste beelden van Palmer met Justin Timberlake

Binnenkort komt Justin Timberlake naar Apple TV+. Dat is niet voor een concert, want de zanger speelt de hoofdrol in de nieuwe film Palmer.

Justin Timberlake kennen we natuurlijk allemaal als zanger, maar hij heeft inmiddels ook al een lijst acteerklussen op zijn naam. Zo speelde hij in The Social Network en Inside Llewyn Davis en was hij stemacteur in Trolls en Trolls World Tour. Nu heeft hij een van de grootste rollen tot nu toe te pakken. Hij is hoofdrolspeler in de Apple TV+ Original Palmer.

Justin Timberlake als Eddie Palmer

Palmer gaat over een american football-coach die terugkeert naar het dorp waar hij is opgegroeid om zijn leven een nieuwe start te geven. Er is inmiddels heel wat gebeurd, want hij zat 12 jaar in de gevangenis. Terug in het dorp leert hij een jongen uit een kwetsbaar gezin kennen, waaruit een bijzondere vriendschap ontstaat. De gebeurtenissen uit zijn verleden blijven hem echter achtervolgen, want een gevaar vormt voor die nieuwe start en zijn familie.

Justin Timberlake kruipt in de huid van Eddie Palmer, de man waar de film over gaat. Ook zijn er rollen voor Juno Temple, June Squibb, Dean Winters en Alisha Wainwright. De regie is in handen van Fisher Stevens.

Voor Palmer hoef je niet lang te wachten. De film verschijnt aankomende vrijdag op Apple TV+. Om je nu alvast een indruk van de titel te geven heeft Apple een trailer online gezet die je meer duidelijkheid moet geven.

Apple TV+ bouwt verder

Apple bouwt ondertussen verder aan Apple TV+. Het heeft al een aantal grote namen binnengehaald. Bovendien heeft het de gratis proefperiode van haar streamingdienst verlengd, om zo meer mensen over te halen om te gaan te betalen voor Apple TV+.

Heb je geen abonnement? Dan kost Apple TV+ je 4,99 euro per maand. Ook is het een onderdeel in abonnementsdienst Apple One. In die dienst heb je naast Apple TV+, ook Apple Music, Apple Arcade en iCloud tot je beschikking. Dat kost je 14,95 of 19,95 euro per maand, afhankelijk van welk abonnement je kiest.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple TV+ toont eerste beelden van Palmer met Justin Timberlake
Sluiten