Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Nieuws 29 januari 2021

Apple laat mogelijkheden van iPhone 12 Pro Max zien met korte film

Om Chinees Nieuwjaar te vieren heeft Apple een speciale korte film gemaakt met de iPhone 12 Pro Max. Het ziet er prachtig uit.

De iPhone 12 Pro Max is het absolute vlaggenschip van Apple qua camera. Het wil dan ook maar al te graag laten zien wat er allemaal mogelijk is met de smartphone. Speciaal voor Chinees Nieuwjaar heeft het nu een 12 minuten durende film gemaakt.

Het Monster van Nian

In de korte film stopt Apple de Chinese legende van het Monster van Nian in een nieuw jasje. Het is een verhaal over een jong meisje dat het tegen een monster opneemt. Als ze het beest ontmoet blijkt het echter niet zo eng te zijn als ze dacht en ontstaat er een warme vriendschap tussen de twee.

De film is gemaakt door Lulu Wang en haar team. Dat is absoluut geen kleine naam, aangezien ze al eens eerder is genomineerd voor een Golden Globe. Volgens haar is het een verhaal over een meisje dat gevangen zitten tussen haar fantasiewereld en het opgroeien. De maakster prijst ook de iPhone 12 Pro Max. Vooral de kwaliteit van het filmen tijdens weinig licht weet de vrouw blij te maken.

Mogelijkheden van de iPhone 12 Pro Max

Om alles goed in beeld te brengen worden er verschillende mogelijkheden van de iPhone 12 Pro Max gebruikt. Wang maakte gebruik van de ultra wide en telephoto-camera. Natuurlijk is er ook nog Dolby Vision dat de telefoon ondersteunt. Daardoor heeft het beeld een breder kleurenpallet en diepere tinten.

Het maken van een korte film voor het Chinese Nieuwjaar begint een traditie voor Apple te worden. Het is de vierde keer op jaar dat het laat zien wat er allemaal mogelijk is met de camera van de smartphones. De voorgangers van de iPhone 12 Pro Max waarmee is gefilmd zijn de iPhone X, iPhone XS en iPhone 11 Pro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple laat mogelijkheden van iPhone 12 Pro Max zien met korte film
Sluiten