Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Diensten 12 januari 2021

Andy Samberg krijgt de hoofdrol in nieuwe komedie op Apple TV+

We konden het afgelopen jaar al genieten van Mythic Quest en Ted Lasso op Apple TV+. Daar komt binnenkort een nieuwe topkomedie bij.

Apple TV+ heeft een nieuwe komedie binnen weten te slepen. Achter de nieuwe titel zitten niet de minste namen. Zo werken naast Andy Samberg ook Ben Stiller en Raphael Bob-Waksberg mee. Het is echter de vraag of het om een film of serie gaat, maar de berichtgeving doet het laatste vermoeden.

Apple TV+ wint de strijd om een nieuwe komedie

Hoewel Apple TV+ nog maar twee echte komedies heeft uitgebracht, lijkt de kwaliteit nu al echt van een hoog niveau. Zowel Myhtic Quest als Ted Lasso weten hogen ogen te gooien. Daar komt vermoedelijk een derde titel bij.

Hoewel het project nog geen naam heeft is al wel het een en ander bekend meldt The Hollywood Reporter. Volgens het medium heeft Apple de strijd om de titel gewonnen in een competitieve situatie.

Grote namen werken mee

De nieuwe productie is bedacht door Raphael Bob Waksberg. Die naam doet je in eerste instantie misschien geen belletje rinkelen, maar hij is de bedenker van de succesvolle animatieserie BoJack Horseman, die inmiddels tot een einde is gekomen. De nieuwe titel wordt wel wat anders. Het gaat om een sci-fi comedy drama.

Maar niet alleen Samberg en Waksberg zijn grote namen. De nieuwe productie is geschreven door Andy Siara, die ook verantwoordelijk was voor de succesvolle Hulu-film Palm Springs, waar Samberg ook in schitterde. Ben Stiller (Zoolander) en Noah Hawley (Fargo) zijn als uitvoerend producent betrokken bij de nieuwe titel.

Wachten op meer details

Zoals je al kunt lezen is nog veel onbekend. Dat komt omdat de deal pas afgelopen weekend is rondgekomen. Apple heeft de informatie dan ook nog niet publiekelijk gemaakt. Dat zal vermoedelijk pas ergens in de aankomende maanden zijn. Er is dan ook nog geen regisseur voor de nieuwe titel aangetrokken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Andy Samberg krijgt de hoofdrol in nieuwe komedie op Apple TV+
Sluiten