Jelle van Es
Jelle van Es App Store 2 december 2020

Zombie Rollerz: Pinball Heroes verschijnt deze vrijdag op de Apple Arcade

Met de Apple Arcade is het mogelijk om met een actief abonnement zo’n honderd games op je Apple-apparaat te zetten. En daar komen regelmatig nieuwe titels bij. Zo verscheen onlangs het prachtige The Pathless.

Ook deze week is er nieuwe content te ontdekken op de Apple Arcade. Hoewel Zombie Rollerz: Pinball Heroes niet van hetzelfde niveau lijkt te zijn, weet ik dat flipperkast-achtige spellen heel erg goed werken op zoiets als een iPhone.

Los met Zombie Rollerz: Pinball Heroes op de Apple Arcade

Wel wil ik de ontwikkelaar een strafpunt geven door de s Rollerz met een z te schrijven. Dat is een beetje uit de tijd dat je op zoek was naar illegale software onder het kopje warez. Dat gezegd hebbende is Zombie Rollerz: Pinball Heroes een game van Firefly Games. Dat is een studio die tot nu toe nog niet heel erg veel spannende game heeft uitgebracht. Maar wie weet, is dit een uitzondering op die regel. De game wordt als volgt beschreven:

Zombie Rollerz: Pinball Heroes from Firefly Games is a game that fuses classic pinball mechanics with tower defense gameplay. Players will hop aboard their Pinball Ballista to explore a constantly changing world as they fight zombies in a cartoon world. They’ll have to stay one step ahead of the zombie plague, and fight through hordes of zombies before facing a unique Zombie Boss at the end of each run. The game content changes every run through, so players can play again and again to collect all of the characters, defeat all of the zombie bosses, and become a Pinball Warrior.

Zombie Rollerz: Pinball Heroes
Flipperdeflap

Lijkt je dit iets? Dan is het mogelijk om de game vanaf vrijdag zelf te ervaren op de Apple Arcade, waar volgens Apple nu al zo’n 130 games op beschikbaar zijn.

Meer over de Arcade

Wil je meer lezen over wat je zoal kunt spelen op de service? Bezoek dan hier ons nieuwsarchief met alle updates over de Apple Arcade.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zombie Rollerz: Pinball Heroes verschijnt deze vrijdag op de Apple Arcade
Sluiten