Jelle van Es
Jelle van Es Hardware 15 december 2020

Wellicht dat er toch een voorraad is voor Apple AirPods Max

Het is vandaag 15 december en dat betekent dat Apple een nieuw product op de markt heeft gebracht. Het gaat om de AirPods Max, de nieuwe headset van het bedrijf die vooral opvalt vanwege de hoge vraagprijs.

Ondanks die hoge prijs, was de AirPods Max binnen no time online uitverkocht. Mocht je op tijd zijn geweest, dan komt hij hopelijk eer deze dagen binnen. Mocht je te laat zijn geweest, dan is er misschien goed nieuws.

Kleine AirPods Max-voorraad in fysieke winkels

Want in verschillende Apple Stores in Australië, waar de AirPods Max als eerste werd verkocht, blijkt dat er in verschillende Apple Stores wat exemplaren te koop zijn. Nu zijn de fysieke Apple Stores in Nederland dicht, waardoor het niet mogelijk is om zelf ergens een winkel in te gaan en te kijken of je nog wat kan scoren. Maar wellicht wordt die eventuele voorraad dan straks weer gebruikt om mensen die het product online hadden besteld te voorzien van hun nieuwe headset. In Australië konden mensen via de website kijken of hij ergens lokaal te koop was, wat werd opgepikt door Macrumors. De onderstaande foto is daar het bewijs van.

AirPods Max
AirPods Max te koop

In andere landen waar er geen lockdown is zoals we die nu hier ervaren zou het dus in theorie mogelijk zijn om de headset fysiek te kopen, maar wij vallen dus buiten de boot. Als je hem echt wilt hebben, dan zul je dus een paar maanden moeten wachten. Hopelijk wordt de uiteindelijk voorraad van de AirPods Max groter, zodat je ook de keuze hebt uit de juiste kleur die je wilt zonder dat je er weken op hoeft te wachten. Op dit moment maakt dat overigens niet uit, elke kleur op de Apple Store heeft een wachttijd van 12-14 weken.

Binnenkort de review

Wij zijn overigens al even met de AirPods Max aan de slag. Verwacht binnenkort de review. Tot die tijd kun je er hier alles over lezen.

Reageer op artikel:
Wellicht dat er toch een voorraad is voor Apple AirPods Max
Sluiten