Mark Hofman
Mark Hofman Diensten 18 december 2020

TikTok is gul tijdens de feestdagen, geeft vier maanden Apple Music weg

TikTok-gebruikers zijn in de mogelijkheid om Apple Music vier maanden gratis te proberen. Dat maakt website The Apple Post vandaag bekend. 

De aanbieding geldt alleen voor nieuwe abonnees van de streamingdienst en moet via de TikTok-app geactiveerd worden.

Gratis Apple Music dankzij TikTok

De aanbieding is zeker leuk, maar komt niet als een hele grote verrassing. Eerder dit jaar sloten Apple en TikTok een deal. Apple werkt samen met een aantal grote content creators van het platform en TikTok geeft producten van het bedrijf een plekje op het platform. Zo waren er bijvoorbeeld advertenties van de iPhone 12 mini te zien in de feed van gebruikers. Een goede deal dus die ervoor zorgt dat jij streamingdienst Apple Music gratis kan proberen.

Gebruikers van TikTok krijgen een in-app notificatie in de iOS-app van het platform. Wanneer je op die notificatie klikt is het mogelijk om vier maanden gratis Apple Music af te sluiten. Voor de schrikbarend hoge prijs van €0. Officieel gezien is er nog niet heel veel bekend over de actie, dus weten we ook de voorwaarden niet. Maar volgens de mensen van The Apple Post kunnen gebruikers tot 4 januari 2021 gebruik maken van de speciale actie.

Apple Music TikTok
De actie in beeld

LET OP: Wie eerder gebruik heeft gemaakt van een gratis proefperiode of een abonnement op Apple Music heeft gehad, komt niet in aanmerking voor deze actie!

Meer van dit soort acties

Het is natuurlijk ontzettend fijn dat nieuwe abonnees Apple Music vier maanden gratis kunnen gebruiken. Maar het is zeker niet de eerste keer dat we zo’n actie zien. Ten eerste is het mogelijk om Apple Music standaard al drie maanden gratis te proberen, maar dankzij verschillende aanbiedingen kan je die periode regelmatig verlengen. Zo heeft Apple op dit moment een soortgelijke actie met Shazam. Wanneer je de applicatie gebruikt is het mogelijk om maar liefst vijf maanden gratis toegang te krijgen tot de dienst. Daarnaast gaf MediaMarkt in juli dit jaar ook al 4 maanden gratis Apple Music weg.

Er zijn dus kansen genoeg om de streamingdienst zelf een keertje uit te proberen. En als je dat dan doet, luister dan ook zeker even naar de populairste albums en nummers van het afgelopen jaar. De hele lijst zien, check dan dit artikel!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
TikTok is gul tijdens de feestdagen, geeft vier maanden Apple Music weg
Sluiten