Jelle van Es
Jelle van Es App Store 13 december 2020

Met deze drie vechtgames kun je los op je iPhone

Het weekend is weer aangebroken. Voor de meesten betekent dat even relaxen. En wat is er nou lekkerder dan even een fijne game spelen op je iPhone?

Vorige week hadden we dit artikel waarbij we in gingen op een aantal goede RPG’s die je kunt spelen. Maar uiteraard is het aanbod diverser. Daarom duiken we vandaag in de wereld van de vechtgames. Ook op dat gebied is er genoeg te beleven. Dit zijn daarbij drie dikke aanraders.

Skullgirls

We trappen dit lijstje af met de iPhone-game Skullgirls. De ontwikkelaar beschrijft deze game als een vechtgame met RPG-elementen. Op die manier heb je net iets meer diepgang dan alleen maar wat loss gevechten afwerken. Het is een game die gebruik maakt van een toffe 2D stijl en waarbij je spelenderwijze nieuwe personage vrij speelt en deze ook weer kan verbeteren. Op die manier ben je er een tijd mee bezig. Het is mogelijk de game in je eentje te spelen waarbij je het verhaal beleeft, maar je hebt ook de mogelijkheid om online je vaardigheden te testen.

Skullgirls

Injustice 2

Liever een vechtgame met superhelden? Dan is Injustice 2 een game om eens te proberen. Dit is een titel die je wellicht al van de spelcomputer kent en je de mogelijkheid geeft om met superhelden en schurken uit het DC-universum aan de slag te gaan. Daarbij maak je een team van drie spelers aan en neem je het op tegen andere spelers. Dagelijks zijn er allemaal uitdagingen te vinden, waarmee je nieuwe pakjes voor jouw helden vrijspeelt. Een game die behoorlijk goed werkt op de iPhone.

Injustice 2

Mortal Kombat

De laatste game in dit rijtje is Mortal Kombat. Op de iPhone is deze vechtgame wel iets anders dan dat je gewend bent. Het geeft je namelijk de mogelijkheid om een team van drie vechtersbazen samen te stellen en daarmee te gaan vechten. Daarbij neem je het op tegen andere spelers wereldwijd. Of je volgt het verhaal van de game. Er zijn in totaal meer dan 100 verschillende personages om vrij te spelen en uiteraard kun je een gevecht beëindigen met een fijne fatality.

Reageer op artikel:
Met deze drie vechtgames kun je los op je iPhone
Sluiten