Steve Jobs’ coltrui verwerkt in speciale editie van de iPhone 12 Pro

Door: Mark Hofman - 5 reacties
iPhone 12 Pro Steve Jobs 4
(Afbeelding: Caviar)

Wanneer Apple een nieuw product op de markt brengt kun je de klok erop gelijk zetten dat de mensen van Caviar ermee aan de slag gaan. Het peperdure merk introduceert een wel heel speciale versie van de iPhone 12 Pro.

Het bedrijf brengt een iPhone 12 Pro op de markt die voorzien is van een klein stukje van de coltrui van Steve Jobs. De prijs? Hartstikke schappelijk!

Trui Steve Jobs in iPhone 12 Pro

Tien jaar na de lancering van de iPhone 4 is de iPhone 12-serie op de markt verschenen. Volgens de mensen van luxemerk Caviar genoeg reden voor een feestje. Daarom brengt het bedrijf de iPhone 12 Pro Jobs 4 op de markt. En dat is een hele bijzondere te noemen.

De speciale editie van de iPhone 12 Pro verschijnt in Black Titianium, White Titanium en Luxury Gold. Maar dat is niet alles. In het Apple-logo op de achterkant van de smartphone is namelijk een stukje van de iconische coltrui van Steve Jobs verwerkt. Aan de onderkant van de iPhone 12 Pro is de handtekening van Jobs te vinden met de bekende slogan “Think Different”. De voorkant van het toestel is hetzelfde als het reguliere model.

Op de website van Caviar is te lezen dat het gouden model voorzien is van een 18-karaats gouden afwerking en dat het logo voorzien is van 750 goud. Het witte model is voorzien van G10 en het Apple Logo op de achterkant van de iPhone 12 Pro is gemaakt van 925 Sterling zilver.

Wie de speciale versie van de iPhone 12 Pro op de kop wil tikken moet overigens wel de portemonnee trekken. De startprijs is $6490, maar deze kan al snel oplopen naar $10.140.

Producten van Caviar

De speciale versie van de iPhone 12 Pro is uniek, maar het is zeker niet de eerste keer dat Caviar zich aan zo’n product waagt. Het bedrijf staat er namelijk bekend om. Zo kwam in augustus het plan dat het bedrijf een speciale SpaceX versie van de iPhone 12 op de markt zou brengen. Vraagprijs? Zo’n $5000!

Daarnaast kwam Caviar ook met een Cybertruck-versie van de iPhone 11 Pro en combineerde het bedrijf een Apple Watch met de iPhone XS.

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  Ludo

  Maakt apple nu alleen nog producten voor rijke oliesheiks, of sterft het gewoon van de rijkaards die een mac pro voor 70.000 € en een iPhone van 10.000 € heel gewoon vinden? Dit had Steve Jobs never nooit zo gewild.

 • Profielfoto
  Easy C

  Ludo, het bedrijf Caviar is niet Apple… De MacPro is voor een hele beperkte groep professionals die dat nodig hebben.

  Caviar maakt gewoon een ander buitenkantje voor de iPhone 12 en rekent daar woekerprijzen voor.

 • Profielfoto
  MoNdO GeNeRaToR

  Haha. De trui van Steve Jobs? De snor van Adolf Hitler zeker 😂!

  Wat een onzin zeg.

 • Profielfoto
  pruus

  Ik mis de briljanten uitvoering. Voor de happy few. Wel leuk dit soort knipogen.

 • Profielfoto
  Alexander Henket

  Ik vind dit echt wel mooi design in tegenstelling tot andere van hun creaties. Erg stijlvol. Coltrui? Nee dat zie ik niet.