Mark Hofman
Mark Hofman Nieuws 7 december 2020

Apple lanceert reparatieprogramma voor beeldscherm problemen iPhone 11

Door een probleem in de beeldschermmodule van de iPhone 11 kan het zijn dat gebruikers problemen ervaren met de smartphone. Daarom heeft het bedrijf uit Cupertino een nieuwe reparatieprogramma in het leven geroepen.

Het probleem kan voorkomen bij iPhone 11-toestellen die tussen november 2019 en mei 2020 zijn geproduceerd. Consumenten kunnen de op de Support-pagina van Apple kijken of hun smartphone in aanmerking komt voor het programma.

Apple start reparatieprogramma iPhone 11

Op de pagina van Apple wordt bekend dat het reparatieprogramma alleen geldig is voor de iPhone 11. Mensen die problemen ervaren met de iPhone 11 Pro of Pro Max komen dus niet in aanmerking. Daarnaast kom je ook niet in aanmerking wanneer heet beeldscherm schade heeft. Stel dat je dus bij de Apple Store aankomt met een gebroken beeldscherm, dan kan het zijn dat je alsnog moet betalen voor de reparatie. Wel is het mogelijk om Apple te benaderen voor een vergoeding wanneer je het beeldscherm, door dit specifieke probleem, al eerder hebt laten repareren.

Apple iPhone 11 en iPhone 11 Pro camerasysteem frankrijk
De iPhone 11 en 11 Pro.

Apple laat het reparatieprogramma onder de garantie vallen. Het is dus mogelijk om binnen twee jaar na de aanschaf van je iPhone 11 het scherm te laten repareren. Wanneer je die reparatie nodig hebt kun je het volgende doen:

  • Zoek een Apple Authorized Service Provider
  • Maak een afspraak bij een Apple Store
  • Neem contact op met Apple Support om gebruik te maken van de mail-in service

Mocht je de iPhone 11 terugsturen of langs brengen voor reparatie, zorg er dan wel voor dat je een reservekopie van de telefoon maakt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple lanceert reparatieprogramma voor beeldscherm problemen iPhone 11
Sluiten