Gugu Mbatha-Raw krijgt de hoofdrol in nieuwe serie op Apple TV+

Door: Jeroen Kraak - 2 reacties
Gugu Mbatha-Raw Apple TV+
(Afbeelding: VALERIE MACON / AFP)

Gugu Mbatha-Raw kennen we natuurlijk al uit The Morning Show. Ze krijg nu de hoofdrol in een nieuwe serie op Apple TV+.

The Morning Show is tot op heden misschien wel de meest succesvolle serie op Apple TV+. De serie wist al een Golden Globe en een Emmy in de wacht te slepen. Voor Apple een reden om goed te kijken naar de cast voor volgende series.

Gugu Mbatha-Raw en Reese Witherspoon werken weer samen

Dat heeft voor Gugu Mbatha-Raw nu een hoofdrol opgeleverd in de nieuwe serie Surface. Deze psychologische thriller wordt geproduceerd door een ander bekend gezicht uit The Morning Show: Reese Witherspoon. Haar productiemaatschappij Hello Sunshine en Apple Studios gaan de serie die bedacht is door Veronica West produceren.

Zoals gezegd is de serie op Apple TV+ bedacht en geschreven door West. Zij heeft al verschillende shows gemaakt als Brothers & Sisters, GCB en State of Affairs. De bekendste titel waar ze aan mee heeft gewerkt is Dexter. Daar was ze co-uitvoerend producent.

Mbatha-Raw kennen we natuurlijk beter als Hannah Shoenfield uit The Morning Show. Daarnaast speelde de Britse actrice onder andere in Misbehaviour en Summerland. Ook staat ze op de planning om een rol te gaan spelen in de nieuwe Disney+-serie over Loki uit het Marvel-universum.

Meer naar Apple TV+

Veel details over Surface, wil Apple TV+ nog niet geven. Het is dan ook bekend in welke termijn we de serie kunnen verwachten.

Applel TV+ is met flink wat series en films bezig die naar de streamingdienst moeten komen. Zo staat onder andere Cherry met Tom Holland op de planning en kunnen we op een later moment kijken naar The Shrink Next Door en Shantaram.

op korte termijn kun je genieten van de kerstspecial van Mariah Carey. Deze is vanaf aankomende vrijdag te zien op Apple TV+.

Reacties

2 reacties
 • Profielfoto
  iDeMi

  Toch mooi om een hoofdrol te krijgen na een o.d. 😁

  The Morning Show vind ik een hele goede serie.

 • Profielfoto
  Cenobyte

  Wie?!?!