Genshin Impact is ook commercieel een groot succes

Door: Jelle van Es - 0 reacties
Genshin Impact
(Afbeelding: miHoYo)

Eerder vandaag hadden we het bericht waarin Apple liet weten wat de verschillende beste apps waren. Daarbij werd Genshin Impact uitgeroepen tot de beste game op de iPhone.

Maar Genshin Impact is ook een zeer succesvolle game. De game wordt wereldwijd veel gespeeld en daarbij zijn spelers bereid om echt met flink wat geld te smijten.

Genshin Impact is een groot succes

Genshin Impact is een game die overigens niet alleen op de iPhone is te spelen. Naast het Android-platform kun je de game bijvoorbeeld ook op zoiets als de PlayStation 4. Hoe goed de game het daar op doet, dat is niet helemaal bekend. Maar als je kijkt naar de prestaties op de smartphones, dan wordt er per dag bijna zes miljoen dollar in de game uitgegeven. Sinds zijn lancering op 28 september betekent dat dat er bijna 400 miljoen dollar met de game is opgehaald. Dat is berekend door Sensor Tower.

Daarmee is Genshin Impact één van de meest succesvolle gamelanceringen op het mobiele platform. Het is als nieuwkomer de op één na meest verdiendende game. Het moet alleen de game Honor of Kings voor zich laten. Maar hij doet het wel beter dan een titel als PUBG Mobile die alweer een tijd op de markt is.

Over het hele jaar ook goede cijfers

Als je kijkt naar wat Genshin Impact op jaarbasis heeft gedaan, dan is ook dat indrukwekkend. Ondanks dat de game pas in september uitkwam, staat hij nu al op plaats 29 van de games die het meest geld hebben opgehaald. Wil je meer lezen over de game? Lees dan dit artikel.

Reacties

0 reacties