Jelle van Es
Jelle van Es App Store 22 december 2020

Epic stuurt zogenaamde ‘Free Fortnite’-pakketjes naar influencers

Epic Games en Apple hebben de strijdbijl rondom Fortnite voorlopige nog niet begraven. Sterker nog, het lijkt er op dat de strijd alleen maar smeriger wordt. Deze keer spant Epic Games een aantal influencers voor hun pr-karretje.

Want het bedrijf heeft naar een aantal personen een ‘care-package’ gestuurd. Aan de buitenkant lijkt het echt op een Apple-product met de bekende witte doos en een Lama-logo, dat veel weg heeft van het bekende appeltje. En dat alles rondom het verhaa; ‘Free Fortnite’.

Free Fortnite laat de strijd oplaaien

Omdat Fortnite niet meer te spelen is op de iDevices van Apple, moet je naar een Android-apparaat overstappen. Of natuurlijk de game op één van de verschillende spelcomputers spelen. In de care-package heeft Epic Games naast een jas met een regenboog Lama-logo (ook weer een dikke knipoog naar Apple) een Samsung Galaxy Tab S7. De game is namelijk wel te halen via de Samsung Galaxy Store. In de onderstaande tweet zie je hoe iemand het pakket heeft ontvangen.

Het Fortnite-pakket bevat ook een brief voor de ontvanger. Daar is het volgende op te lezen:

Hi there,

Fornite was named the Samsung Galaxy Store Game of the Year for 2020. In celebration, we’ve teamed up with Samsung to send you a special box of #FreeFortnite gear. While Fortnite may not currently be available on the App Store or Google Play, you can still get the latest Fortnite updates directly from the Epic Games app on the Galaxy Store. Spread the word, #FreeFortnite.

Thank you, The Epic Games team.

Het gedoe blijft gaan

En door deze nieuwe actie rondom Fortnite lijkt het er op dat Epic Games voorlopig geen plan heeft om water bij de wijn te doen. Voorlopig zul je de game dus niet op je iPhone of iPad kunnen spelen.

Reageer op artikel:
Epic stuurt zogenaamde ‘Free Fortnite’-pakketjes naar influencers
Sluiten