Jelle van Es
Jelle van Es Nieuws 8 december 2020

Apple Watch Series 7 concept gaat uit van platte randen

Met de Apple Watch Series 6 bracht Apple dit jaar zijn nieuwste smartwatch op de mart. De populariteit van de smartwatches is zeer groot, maar uiteraard willen we altijd vooruit kijken. Wat dat betreft komt dit Apple Watch Series 7 concept als geroepen

Want hoe fijn de huidige smartwatch is, het is al wel een paar jaar hetzelfde design. Voor dit Apple Watch Series 7 heeft de maker gekeken naar de iPhone 12, die weer werkt met platte randen, zoals bij de iPhone 5 het geval was.

Apple Watch Series 7 concept

Dit Apple Watch Series 7 concept is gemaakt door Twitter-gebruiker Wilson Nicklaus. Hij vond het wel een leuk idee om na te denken over wat de nieuwe Apple Watch Series kan gaan worden als je puur kijkt naar het design. Hoewel zoiets als platte randen op papier niet heel erg spannend klinkt, laten de afbeeldingen zoals ze hieronder getoond worden zien dat het voor een compleet ander gevoel zorgt. Het is verfrissend en vernieuwend en je hoopt gelijk dat Apple mee kijkt, want er mag wat mij betreft wel wat verandering worden doorgevoerd in het design.

Binnen dit Apple Watch Series 7 concept wordt niet naar de inhoud gekeken. Daarvoor hadden we laatst al dit concept dat ging kijken naar het watchOS 8 systeem.

Wellicht in de toekomst

Hoewel de kans redelijk groot is dat de volgende Apple Watch qua design hetzelfde gaat zijn, is het ook zo dat het bedrijf diverse stijlen van andere producten hetzelfde haalt. Wat dat betreft zouden deze platte randen goed in het rijtje passen van de iPad Pro, de iPad Air en de iPhone 12. We zullen het nieuwe model, dat er vast gaat komen, voorlopig nog niet zien. Meestal komt het nieuwe model aan het einde van het jaar, dus pak hem beet september of oktober 2021.

Reageer op artikel:
Apple Watch Series 7 concept gaat uit van platte randen
Sluiten