Mark Hofman
Mark Hofman Diensten 9 december 2020

Apple TV+ bevestigt nu al een derde seizoen voor serie ‘For All Mankind’

Het tweede seizoen van For All Mankind moet nog verschijnen op Apple TV+, maar de dienst bevestigt nu al een derde seizoen voor de serie. Dat maakt Apple bekend door middel van een persbericht in de Newsroom.

De serie wordt geproduceerd door Sony Picture Television en werd eerder al genomineerd voor een Golden Globe. Het tweede seizoen gaat op 19 februari 2021 van start.

For All Mankind krijgt derde seizoen

Wat zou er gebeuren als de zogeheten ‘Space Race’ nooit tot een einde was gekomen? Dat is het vraagstuk dat centraal staat in de serie For All Mankind. We volgen de astronauten en engineers van NASA die centraal staan in uiterst indrukwekkende en ongewone gebeurtenissen in een wereld waar de USSR de Verenigde Staten voor was op dit gebied.

In het tweede seizoen gaat het verhaal verder en bevinden we ons in 1983. Dat betekent dat Ronald Reagan de president is van de Verenigde Staten en dat de Koude Oorlog op z’n hoogtepunt zit. De sfeer tussen de VS en de USSR is dus niet al te best en dat is ook zeker terug te zien in de ruimte. Wat dit betekent voor de personages van de serie zien we dus vanaf 19 februari 2021. Vanaf die datum krijgen abonnees van Apple TV+ tien weken lang iedere week een nieuwe aflevering.

Hoe dat verhaal precies afloopt weten we natuurlijk niet, maar we weten wel dat dit niet het einde is. Apple TV+ komt met een derde seizoen waar, logischerwijs, nog niets over bekend is. We weten dus ook nog niet wanneer het seizoen op het platform te zien zal zijn. Maar als we kijken naar de releasedatum van het eerste seizoen (1 november 2019) en dat van het tweede seizoen (19 februari 2021), dan is de kans aanwezig dat we in 2023 weer kunnen genieten van nieuwe afleveringen.

Deze Apple TV+ krijgen ook een nieuw seizoen

For All Mankind is niet de eerste serie die door Apple TV+ al van een nieuw seizoen voorzien is. Het tweede seizoen van Dickinson verschijnt bijvoorbeeld al op 8 januari 2021 en ook Ted Lasso wordt voorzien van een nieuw seizoen.

Naast bovengenoemde titels komt Apple TV+ ook met een tweede seizoen van The Morning Show. De productie van de serie, die een Emmy binnen wist te hengelen, is onlangs weer van start gegaan. 

Reageer op artikel:
Apple TV+ bevestigt nu al een derde seizoen voor serie ‘For All Mankind’
Sluiten