Apple TV+ kondigt derde seizoen aan van Servant

Door: Jeroen Kraak - 0 reacties
Servant Apple TV+
(Afbeelding: Apple)

Servant was een van de eerste series op Apple TV+. Nu kondigt de streamingdienst het derde deel aan, nog voordat seizoen 2 start.

Servant was voor het eerst te zien op Apple in 2019. In die eerste afleveringen zagen we het verhaal van Leanne. Een nanny die aangenomen was door Dorothy en Sean Turner om te zorgen voor hun baby. Dat bleek echter een pop te zijn.

Seizoen 2 van Servant start bijna

Nog even wachten en dan zien we eindelijk het tweede seizoen van Servant. Dan weten eindelijk wat er met Leanne is gebeurd na het seizoenseinde. Apple beschrijft de serie als volgt: “Na de spannende finale van seizoen één, neemt het tweede seizoen een bovennatuurlijke wending met een donkerder vooruitzicht voor iedereen als Leanne terugkeert naar Brownstone en haar ware aard wordt onthuld.”

Zoals we van Apple TV+ gewend zijn worden de afleveringen wekelijks uitgezonden. De eerste aflevering zal te zien zijn op 15 januari 2021. Daarna volgt er elke vrijdag een nieuw deel. In totaal zullen er net zoals het vorige seizoen tien afleveringen van Servant zijn.

Natuurlijk zien we alle bekende gezichten weer terug in het tweede seizoen van Servant. Lauren Ambrose, Toby Kebbell, Nell Tiger Free en Rupert Grint spelen de hoofdrollen. De serie wordt geregisseerd door Night Shyamalan

Meer nieuwe delen van series in januari

Nog voor dat tweede seizoen van Servant start, kondigt Apple TV+ al een derde seizoen aan van de serie, wat aangeeft dat de streamingdienst er vertrouwen in heeft. Eerder deed Apple TV+ hetzelfde al bij Dickinson, dat eveneens in januari 2021 start aan het tweede seizoen. Er komt nog een derde serie in die maand met een nieuw deel naar de streamingdienst, want ook het tweede seizoen For All Mankind start dan.

Reacties

0 reacties