Mark Hofman
Mark Hofman Nieuws 30 december 2020

Apple Stores in Nederland weer gedeeltelijk open voor reparaties

Nederlandse Apple Stores openen hun deuren weer, nadat deze een paar weken geleden gesloten werden door de nieuwe maatregelen. Dat wordt duidelijk op de website van Apple.

De winkels zijn op dit moment nog niet toegankelijk voor het winkelende publiek, maar kunnen alleen bezocht worden door mensen die een afspraak hebben voor een reparatie.

Nederlandse Apple Stores openen de deuren

Ondanks het feit dat winkels met niet-essentiële producten de deuren gesloten moeten houden, opent Apple toch zijn Apple Stores weer in ons land. Zowel op de website van de winkel in Amsterdam als in Den Haag en Haarlem is te zien dat klanten vanaf 10:00 uur weer terecht kunnen. Uiteraard geldt dit niet voor winkelend publiek dat van plan is om een nieuw product aan te schaffen. De Apple Stores zijn alleen geopend voor klanten die een afspraak hebben gemaakt voor technische ondersteuning. Het mag duidelijk zijn dat je zonder afspraak de winkel niet inkomt en je uiteraard aan de regels moet houden. Je krijgt bij binnenkomst bijvoorbeeld een mondkapje van het personeel, moet voldoende afstand houden en geeft toestemming om je temperatuur op afstand te laten meten.

De openingstijden wisselen per dag en verschillen ook per Apple Store. Zo is de vestiging in Amsterdam morgen van 10:00 uur tot 15:00 uur geopend en kan je er dinsdag van 12:00 uur tot 19:00 uur terecht. Op diezelfde dag kan je in Haarlem tussen 10:00 uur tot 17:00 uur een afspraak maken en in Den Haag kan je dinsdag van 10:00 uur tot 18:00 uur terecht. Het is dus verstandig om op de website te kijken van de Apple Store bij jou in de buurt.

De reden dat de Apple Stores weer open kunnen heeft alles te maken met een uitzondering voor reparateurs. Tot op heden maakte Apple geen gebruik van deze regeling, maar daar komt dus verandering in. Mocht je dus iets willen laten repareren, dan kan je dus weer terecht!

Reageer op artikel:
Apple Stores in Nederland weer gedeeltelijk open voor reparaties
Sluiten