Mark Hofman
Mark Hofman Nieuws 1 december 2020

(PRODUCT) RED neemt Apple homepage over, 100% inkomsten naar COVID-bestrijding

Apple heeft zijn homepage een make-over gegeven. Op de pagina zijn alle (PRODUCT) RED producten te zien waarvan de inkomsten altijd voor 100% naar een goed doel gaan.

Dit jaar gaan de inkomsten van de (PRODUCT) RED producten naar, hoe kan het ook anders, de wereldwijde bestrijding tegen het coronavirus.

Apple zet (PRODUCT) RED producten in het zonnetje

Bovenaan de website van Apple is een grote rode banner te zien. Wanneer je daar op klikt kom je op een pagina terecht die volledig is toegewijd aan de producten van (PRODUCT) RED. Op die pagina zijn overigens niet alleen de producten te zien, maar wordt ook duidelijk wat er dit jaar met de opbrengst van de producten gebeurt. Op de website staat het volgende:

Samen met (RED) is er in veertien jaar tijd al bijna 250 miljoen dollar gedoneerd aan programma’s voor de behandeling van hiv en aids. Vanaf nu tot en met 30 juni doneert Apple in samen­werking met (RED) honderd procent van in aanmerking komende opbrengsten uit (PRODUCT)RED-aankopen aan het Wereldfonds als bijdrage aan de bestrijding van COVID‑19. Daarmee steunen we belangrijke zorgsystemen die het hardst worden geraakt door de virusuitbraak, zodat ook de hulp voor de bestrijding van hiv en aids in Afrika ten zuiden van de Sahara gewaarborgd blijft.

Op de pagina is het mogelijk om verschillende producten in (PRODUCT) RED aan te schaffen. Het gaat om de volgende items:

  • iPhone 12 | 12 mini | 11 | XR | SE (2020)
  • Siliconenhoesje voor iPhone 12-serie met MagSafe
  • Apple Watch Series 6 | Kast + Sportbandje
  • Solobandje | gevlochten solobandje | geweven sportbandje | sportbandje
  • iPod touch
  • Beats Solo3 Wireless-koptelefoon
  • Beats Pill+

Naast de fysieke producten is het ook mogelijk om bij te dragen met Apple Pay. Tot en met 7 december 2020 draag je met iedere transactie bij aan de strijd van (RED) tegen COVID-19 en aids. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om direct een donatie te doen via het betaalmiddel.

Meer weten? De (PRODUCT) RED pagina van Apple is hier te bereiken!

Reageer op artikel:
(PRODUCT) RED neemt Apple homepage over, 100% inkomsten naar COVID-bestrijding
Sluiten