Apple kondigt volgens gelekte memo op 8 december iets nieuws aan

Door: Mark Hofman - 12 reacties
Tim Cook Apple
(Afbeelding: ANGELA WEISS / AFP)

Apple heeft voor 8 december 2020 een nieuwe aankondiging op de planning staan. Dat wordt duidelijk nadat er een interne memo vanuit het bedrijf is gelekt.

In de memo wordt niet duidelijk wat er precies gaat komen, maar maakt duidelijk dat er op deze datum wat wijzigingen plaatsvinden op het gebied van AppleCare.

Apple komt op 8 december met iets nieuws

De mensen van MacRumors hebben een interne memo in handen gekregen. Deze is volgens de website afkomstig van een uiterst betrouwbare bron binnen de muren van Apple. Het bedrijf uit Cupertino laat in de memo weten dat er op 8 december, om 14:30 uur Nederlandse tijd, iets nieuws aangekondigd wordt. Technici worden verzocht om de nieuwe SKUs klaar te stomen, productomschrijvingen aan te passen en nieuwe prijzen in te voeren. Een memo met een zelfde soort verzoek werd ten tijden van het iPhone 12 evenement bijvoorbeeld ook verzonden.

De kans is overigens wel erg klein dat Apple een evenement wijdt aan het nieuwe producten of de nieuwe producten. Dat heeft alles te maken met de tijd die ermee gepaard gaat. Apple heeft namelijk eerder producten gelanceerd om 05:30 uur, maar dat waren wel allemaal aankondigingen die in persberichten gedaan werden. Ook de tijd van 14:30 uur CET komt niet overeen met het tijdstip dat normaal gehanteerd wordt voor een evenement.

One More Thing Apple evenement
Nog een evenement (Afbeelding: Apple)

‘Verrassing in december’

Het is overigens wel de vraag wat er nu precies aangekondigd gaat worden volgende week. Zo wist een bekende leaker eerder al te melden dat Apple een verrassing in petto had voor december. Alleen wat deze verrassing nu precies inhoudt is op dit moment nog niet bekend. Wel zijn er een aantal producten die in 2020 verwacht werden, maar het daglicht nog niet gezien hebben.

Zo hebben we bijvoorbeeld de AirPods Studio of de AirTags nog niet gezien. Het begint er steeds meer op te lijken dat deze pas in 2021 het daglicht ziet, maar met een spontane aankondiging in december zou er ook wat anders kunnen komen. Wat denken jullie dat we volgende week te zien krijgen of verwachten jullie helemaal niets meer? Laat het weten in de reacties!

Reacties

12 reacties
 • Profielfoto
  ¿`„

  Het bedrijf uit Cupertino laat in de memo weten dat er op 8 december, om 14:30 uur Nederlandse tijd, iets nieuws aangekondigd wordt. Technici worden verzocht om de nieuwe SKUs klaar te stomen, productomschrijvingen aan te passen en nieuwe prijzen in te voeren

  Wat stoom je nu precies klaar als je een SKUs klaar stoomt?

   

   

 • Profielfoto
  KR1275

  Kerstpakket voor personeel op 8 december?

 • Profielfoto
  gipsman

  Ofwel:

  1. airtags🤗

  2.airpods studio🤗

  3.update reguliere homepod☺️

  4. Budget M1 macbook 12”🤒

  5.apple tv toestel🤓

  6.apple car😃

 • Profielfoto
  pruus

  Special Keytag Units

 • Profielfoto
  gigamix

  Stock Keeping Unit (SKU)

 • Profielfoto
  Olafnl

  iLovenseLush

 • Profielfoto
  MegaChriz

  Een rode MacBook Air (PRODUCT)RED 🎈

 • Profielfoto
  Matador

  Het bedrijf uit Cupertino laat in de memo weten dat er op 8 december, om 14:30 uur Nederlandse tijd, iets nieuws aangekondigd wordt.

  14u30 uur Nederlandse tijd? Is dat niet 5u30 Cupertino tijd? Lijkt me wel heel vroeg.

 • Profielfoto
  paulb

  Vermoedelijk wordt de nieuwe CEO van Apple gepresenteerd. Tim Cook gaat met pensioen.

 • Profielfoto
  yellow

  Ze gaan aankondigen dat ze niets meer aan te kondigen hebben dit jaar.

 • Profielfoto
  janbergstra

  Prijsverhogingen?;-)

 • Profielfoto
  Hans V R

  iPad Pro met A-14