Apple daagt Apple Watch-gebruikers uit om in januari goed te bewegen

Door: Jelle van Es - 2 reacties
Apple Watch excercises
(Afbeelding: IDownloadBlog.com)

De feestdagen komen er aan en dat is toch wel de tijd dat we met zijn allen iets meer eten dan normaal. En dan slib je dicht. Goed blijven bewegen is een oplossing. En Apple wil daarbij zijn Apple Watch-dragers uitdagen.

In januari komt Apple met een nieuwe Apple Watch Activity Challenge. Onder het kopje ‘Ring in the New Year’ is er een uitdaging die er hopelijk voor zorgt dat je net wat meer beweging op zoekt dan normaal.

Apple Watch-uitdaging voor het nieuwe jaar

De nieuwe Apple Watch-challenge begint op 7 januari en loopt door tot en met 31 januari van het nieuwe jaar. Het doel wat daarbij gesteld wordt is het voltooien van alle drie de ringen zeven dagen achter elkaar. Dus een week lang moet je echt even goed bewegen, genoeg calorie├źn verbranden en genoeg staan. Dat is iets dat op zich niet bizar moeilijk is en voor de meesten wel te doen is. Ik heb zelf op het moment van schrijven al een streak van 106 dagen achter elkaar mijn doelen halen, daar ik elke dag op een hometrainer zit. Toch is het leuk als je met het halen van je doelen een kleine beloning krijgt.

Apple Watch 2021
De badge die je kunt verdienen (Afbeelding: Apple)

Lukt het je om de Apple Watch-doelen van de ‘Ring in the New Year’-uitdaging te halen, dan krijg je een exclusieve badge voor de Apple Watch die je ziet in je overzicht. Die kun je dan ook als een sticker delen binnen Berichten en FaceTime. Kun je mooi laten zien dat jij het nieuwe jaar goed begonnen bent.

Eerdere uitdagingen

Apple komt wel vaker met speciale uitdagingen op de Apple Watch, die je kunt voltooien door flink te bewegen. Soms is dat een activiteit die voor een enkele dag geldt. Zo moest in je augustus van dit jaar 1,6 kilometer gaan wandelen om de Nationale Parken-uitdaging te voltooien, terwijl je een andere keer zo’n vijf kilometer op een dag moest lopen.

Reacties

2 reacties
  • Profielfoto
    Kevin

    Ik had het sporten graag voortgezet, maar zal me de komende 5 weken maar vermaken met een zak chips op de bank. Goed voor het immuumsysteem.

  • Profielfoto
    Ome Kor

    Alle drie de ringen zeven dagen achter elkaar, no sweat.