Night
Night Nieuws 6 december 2020

Als er ooit een (PRODUCT) RED MacBook Air zou komen, zou die er zó uitzien

Apple maakt geen rode MacBook Air en eigenlijk is dat best wel jammer. Waarom? Dat wordt wel duidelijk als je naar dit prachtige MacBook Air concept kijkt.

Redditor u/17parkc plaatste dit concept op de Reddit website. Hij transfomeerde de iconische MacBook Air naar een al even iconische versie in de rode (PRODUCT) RED-kleur. Hij heeft zelfs keurig de (PRODUCT) RED-branding onder het traditionele Apple-logo op het deksel geplaatst. Als ik een MacBook Air wil kopen zou ik, na het zien van dit concept, er alleen nog maar eentje willen hebben als hij in het felrood verkrijgbaar is.

(PRODUCT) RED

Er zijn natuurlijk al eerder (PRODUCT) RED computers geweest, maar die kwamen uit de koker van Microsoft en Dell. En zoals je zou verwachten, zagen die er afschuwelijk uit.

Microsoft Bill Gates (product) RED
Ja, dat is Bono achter die Dell monitor.

Apple zou een (PRODUCT) RED-computer er hoogstwaarschijnlijk een stuk beter laten uitzien dan Microsoft of Dell, daar is geen twijfel over mogelijk. En zeg nou zelf: Het zou toch prachtig zijn om een Starbucks of treincoupé te zien, vol met mensen die deze rode machines gebruiken. Of niet dan?

Hierbij de foto nog een keertje in het groot. Geniet ervan.

(PRODUCT) RED MacBook Air
(PRODUCT) RED MacBook Air (klik/tap voor groter).
Reageer op artikel:
Als er ooit een (PRODUCT) RED MacBook Air zou komen, zou die er zó uitzien
Sluiten