Mark Hofman
Mark Hofman Hardware 9 december 2020

AirPods Max oorkussens vervangen? Dat kost je €79!

Gistermiddag kondige Apple de langverwachte AirPods Max aan. De koptelefoon is inmiddels te koop voor de schappelijke prijs van €629 en wordt vanaf 15 december 2020 geleverd. En dan is het ook nog mogelijk om je oorkussens te vervangen.

De kussens zijn makkelijk te verwijderen van de AirPods Max, zodat jij deze kunt vervangen wanneer dat nodig is. Maar daar moet je wel €79 voor over hebben.

Apple verkoopt oorkussens voor €79

In het persbericht over de AirPods Max werd al duidelijk dat jij als consument de oorkussens van je koptelefoon kunt vervangen. Het kan namelijk zo zijn dat deze het, na verloop van tijd, om verschillende redenen kan begeven. Om te waken dat consumenten wederom €629 uit moeten geven voor een nieuwe koptelefoon, komt Apple met een andere oplossing. Het is namelijk mogelijk om een los setje oorkussens aan te schaffen.

Wanneer je een setje aanschaft krijg je dus gewoon twee oorkussens die je weer op de AirPods Max kunt bevestigen. Het kost je misschien wel €79, maar dan heb je wel wat. Denken we dan…

AirPods Max
De schelp

Het is overigens wel mogelijk om uit verschillende kleurenopties te kiezen. Je zit dus niet gebonden aan de kleur van je AirPods Max. Wie zijn witte koptelefoon dus graag wil voorzien van rode of groene kussens, vraag ons niet waarom, kan dat dus doen.

AirPods Max

De AirPods Max is een draadloze koptelefoon die vanaf volgende week beschikbaar is. Het apparaat is voorzien van een, zoals Apple dat zelf graag noemt, ‘akoestisch ontwerp’. Daarnaast zijn er verschillende functionaliteiten en toepassingen die de AirPods Max van een goede geluidskwaliteit moeten voorzien. Denk bijvoorbeeld aan Adaptive EQ, Active Noise Cancellation en Transperancy Mode.

Uiteraard is de koptelefoon ook voorzien van een aantal functionaliteiten waarmee deze uitstekend samenwerkt met overige apparaten van Apple. Zo is er Audio Sharing om het geluid te delen met een ander setje AirPods en is het mogelijk om Siri te gebruiken.

Alles weten over de AirPods Max? Lees dan dit artikel!

Reageer op artikel:
AirPods Max oorkussens vervangen? Dat kost je €79!
Sluiten