Mark Hofman
Mark Hofman Accessoires 29 december 2020

AirPods Max veel te goedkoop voor je? Probeer dit model van $108.000 eens!

De AirPods Max is dan wel een kwalitatief hoogstaande koptelefoon, maar goedkoop is hij zeker niet. Met een adviesprijs van €629 is het product een aardige investering. Al zijn er altijd mensen die simpelweg het duurste van het duurste willen hebben en voor wie het nooit teveel kan zijn.

Voor die mensen is Caviar in het leven geroepen. Het bedrijf verkoopt uiterst exclusieve Apple-producten voor een prijs waar je nekharen van overeind gaan staan. En dat is ook zeker het geval bij een speciale variant van de nieuwe AirPods Max. Adviesprijs: $108.000!

AirPods Max voor $108.000

De AirPods Max is al een kwalitatief hoogstaand product. Niet alleen door de geluidskwaliteit en de functionaliteiten, maar ook zeker door de bouwkwaliteit. Maar mocht het werk van Apple niet genoeg voor je zijn, dan kan je er natuurlijk altijd nog een schepje bovenop doen. Zo is het mogelijk om de AirPods Max Gold White en de AirPods Max Gold Black op de kop te tikken. Beide modellen zijn gemaakt van exclusieve materialen en zorgen pas echt voor een premium gevoel. Zo bestaat de koptelefoon uit:

  • Een behuizing van 18 karaats 750 goud
  • Hoofdband van witte of zwarte krokodillenleer
  • Afwerking met twee gouden 18 karaats ringen met het Caviar logo erop

De speciale variant van de koptelefoon is op dit moment al te koop op de website van Caviar. Wie een setje op de kop wil tikken moet dus diep in de buidel tasten. De AirPods Max Gold White of Gold Black kost je namelijk $108.000. Omgerekend moet je dan denken aan de schappelijk prijs van €88.179. Voor de beeldvorming: daar koop je 140 reguliere AirPods Max voor. Maar waarom zou je dat doen?

AirPods Max Gold White Caviar
Gold White

De exclusieve producten van Caviar

We begrijpen je volledig als je geen zin hebt om zoveel geld te betalen voor producten, maar stiekem wel kan genieten van het aanbod. Wat dat betreft zit je op de website van Caviar echt meer dan goed. Het is soms fantastisch om te kijken wat er verzonnen wordt om zo belachelijk veel geld te vragen voor een product van Apple. Daarom volgen we de het bedrijf maar al te graag.

Zo zagen we eerder een iPhone 12 Pro verschijnen met een stukje coltrui van Steve Jobs, bracht het bedrijf gouden AirPods Pro op de markt en plakte het een Apple Watch vast aan de achterkant van een iPhone XS. Waarom ook niet eigenlijk?

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
AirPods Max veel te goedkoop voor je? Probeer dit model van $108.000 eens!
Sluiten