Night
Night OMT Specials 28 november 2020

Weekend Poll: Welke mobiele telefoon had je vóórdat de iPhone uitkwam?

Toen Apple in juni 2007 de iPhone presenteerde zette dit de mobiele wereld op zijn kop. Mobiele telefoons werden smartphones en je kon ineens van alles doen met je vinger op een aanrakingsgevoelig scherm. Maar vóór die tijd waren we natuurlijk ook al mobiel.

In de Weekend Poll van deze week blikken we een flink stuk terug in de tijd. Ruim dertien jaar om precies te zijn. Want voordat je je eerste iPhone kon showen aan jaloerse vrienden, had je natuurlijk ook al een mobiele telefoon. Maar welke?

Deze week mag je zeggen welk merk/type de voorganger was van jouw iPhone. We zijn benieuwd! Staat jouw telefoon er niet bij? Laat dan even in de reacties hieronder weten welk merk en type jij bezat. En voor de mobiele alleskunner: Je mag meerdere keuzes aanvinken als je meer dan één telefoon had.

Wil je het helemaal compleet maken? Geef in de reacties dan ook even op welk type jij had.

Een fijn weekend gewenst van het gehele OMT team!

[crowdsignal poll=10669201]

(Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een iets te enthousiaste adblocker aan. Geeft niets, maar zet ‘m even uit om te stemmen!)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Weekend Poll: Welke mobiele telefoon had je vóórdat de iPhone uitkwam?
Sluiten