Night
Night OMT Specials 7 november 2020

Weekend poll: Wat zal Apple presenteren tijdens het One More Thing event?

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover: Apple presenteert op dinsdag 10 november om 19.00 Nederlandse tijd het One more thing event. Zelf heeft het bedrijf al tijdens de afgelopen events diverse hints gegeven over wat we kunnen verwachten. Maar dat zal vast niet het enige zijn. Wat verwacht jij?

Apple zal tijdens het One more thing event ongetwijfeld komen met een spiksplinternieuwe Apple Silicon Mac. Ook macOS 11.0 Big Sur zal niet ontbreken. Maar ‘one more thing’ was Steve Jobs’ favoriete event-afsluiter, waarmee hij dan nóg iets nieuws uit zijn mouw toverde. Zou dat dit keer ook zo zijn of zou het gewoon een referentie zijn naar het feit dat dit het laatste grote event is van dit jaar?

One more thing

Wat verwacht jij dat Apple zal presenteren tijdens het One more thing event?
➔ meerdere keuzen zijn mogelijk

Laat je mening horen en stem nu in onze weekend poll van deze week. Aanvullingen op je keuze(n) kun je zoals altijd weer achterlaten in de reacties hieronder.

Fijn weekend namens het hele OMT team!

[crowdsignal poll=10649274]

(Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een iets te enthousiaste adblocker aan. Geeft niets, maar zet ‘m even uit om te stemmen!)

Reageer op artikel:
Weekend poll: Wat zal Apple presenteren tijdens het One More Thing event?
Sluiten