Scheur op hoge snelheid in Warp Drive op de Apple Arcade

Door: Jelle van Es - 0 reacties
Warp Drive Apple Arcade
(Afbeelding: Supergonk)

Ben jij een liefhebber van games als F-Zero en WipeOut? Dan is het verstandig om morgen even een bezoekje te brengen aan de Apple Arcade. Dan verschijnt namelijk de game Warp Drive.

En Warp Drive is duidelijk geinspireerd op de twee eerder genoemde games. Het is een titel waarbij je in een zwevend voertuig met enorme snelheden over futuristische banen scheurt. Morgen is de game te scoren op de Apple Arcade

Ga los in Warp Drive op de Apple Arcade

Warp Drive is een game van de Britse indie-ontwikkelaar Supergonk. Het is een titel die zich voegt bij een aantal andere race-games op de Apple Arcade. Denk daarbij aan titels als Sonic Racing, Agent Intercept, Super Impossible Road en Speed Demons. Toch zou dit een game zijn die net wat anders is. Je hebt namelijk in de game de mogelijk om jezelf over het circuit te teleporteren en door spannende en kleurrijk levendige nieuwe werelden te racen. Dat is zeker iets anders dan dat we gewend zijn. De trailer van hieronder geeft wat dat betreft een goed beeld van wat je kunt verwachten.

In Warp Drive kunnen spelers onmiddellijk teleporteren of “warpen” over de baan om stukken af te snijden en verborgen routes te vinden. Neem de controle over een quad-rotor-racer die is uitgerust met een warp-module en doe mee aan een reeks supersnelle toernooien om je rijvaardigheid te testen. Rijd over het plafond, spring over enorme canyons en race tegen watervallen op in een omgekeerd racegevecht. Tussen races door kunnen spelers hun voertuigen upgraden en meer mogelijkheden toevoegen om te driften, boosten en zich een weg naar de overwinning te banen.

Vanaf morgen live

En vanaf morgen kun je dat dus zelf beleven. Dan verschijnt Warp Drive op de Apple Arcade. Ben je op zoek naar meer inspiratie? Dan zijn dit een drietal games op de Arcade die voor een glimlach zorgen.

Reacties

0 reacties