Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 30 november 2020

Dit zijn de 4 voordelen van eSIM

Dankzij eSIM twee telefoonnummers op één smartphone gebruiken. Handig! Maar er zitten nog meer voordelen aan. We zetten de belangrijkste vier voor je op een rij.

Met eSIM zijn 2 nummers ‘n eitje

Eén smartphone, twee nummers: geen probleem met eSIM. Geen gezeul meer met twee apparaten of een belangrijk telefoontje missen omdat je een van de twee per ongeluk thuis hebt laten liggen. Dankzij de ingebouwde eSIM kun je een tweede telefoonnummer toevoegen aan je telefoon, waardoor je makkelijk kunt schakelen tussen je privé- en werknummer. Zowel consumenten als Sim Only Zakelijk klanten kunnen gebruikmaken van eSIM.

Ideaal voor op reis

Op reis in een ander land? Als jij een digitale simkaart gebruikt en tijdelijk via een lokaal nummer in een ander land wilt bellen, is er met eSIM ruimte om ook een lokale simkaart in je smartphone te doen.

Geen gepriegel met een kaartje

Geen plastic kaartje meer. Dat is sowieso al een pluspunt, want minder plastic is beter voor het milieu. Bovendien is het altijd een gepriegel om een plastic simkaart uit je telefoon te halen en raak je ze ook nog eens makkelijk kwijt. Als je van provider wisselt, heb je ook weer een nieuwe simkaart nodig. Van die dingen heb jij geen last meer met je eSIM.

Easy does it!

Je kunt meteen aan de slag. Normaal moet je wachten op je fysieke simkaart voordat je je telefoon kunt gebruiken, maar met de digitale simkaart ben je ready to go. Als je eSIM bij Simyo (een dochteronderneming van KPN) aanschaft, kun je de kaart eenvoudig installeren via de app en krijg je daarbij hulp op afstand. Zo kun je meteen na het installeren bellen en internetten.

Handig om te weten: niet elke smartphone is geschikt voor eSIM, alleen om de nieuwste exemplaren. Je kunt voordat je de digitale simkaart bestelt online checken of jouw toestel geschikt is door het model in te voeren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit zijn de 4 voordelen van eSIM
Sluiten