Jelle van Es
Jelle van Es Diensten 3 november 2020

Vanaf 10 november komt de Apple TV App op Xbox-apparaten

10 november is een belangrijke dag in de wereld van games. Dan verschijnt namelijk met de Xbox Series X de eerste spelcomputer van de nieuwe generatie. En die krijgt dan gelijk de ondersteuning van de Apple TV App.

Het is op zich niet heel erg groot nieuws dat de Apple TV App uiteindelijk zijn weg vindt naar de Xbox Series X. Maar het is wel goed dat de service vanaf de lancering van de nieuwe spelcomputer gelijk beschikbaar is. En dat is nog niet alles.

Apple TV App naar de Xbox-apparaten

Want naast de Xbox Series X verschijnt de Apple TV App ook op de andere Xbox-apparaten. Denk daarbij aan de Xbox Series S (de budget-versie van de nieuwe generatie Xbox), maar ook op de huidige Xbox One. Dat liet Microsoft zelf weten op zijn blog. Zodoende zijn er steeds meer apparaten waarop je toegang kan krijgen tot de video-service van Apple. Microsoft zegt er zelf het volgende over.

When our all-new Xbox family of consoles launch worldwide on November 10, you’ll have more than just the entertainment apps you enjoy today on Xbox One. We’re excited to share that the Apple TV app is coming to Xbox One and Xbox Series X and Xbox Series S on November 10.

The Apple TV app gives you access to thousands of shows and movies from one convenient location, allowing you to enjoy Apple TV+, Apple TV channels, brand-new and popular movies, and personalized entertainment recommendations.

Apple TV+ is your home for Apple Originals — award-winning shows, premiere movies, and stunning documentaries — from the world’s most creative storytellers.

Binge your heart out with hilarious, heartfelt and powerful shows like Mythic Quest: Raven’s Banquet, Ted Lasso, The Morning Show, See, Servant and Tehran. Grab your popcorn for movie night featuring Tom Hanks in Greyhound or the documentary Beastie Boys Story.

Series die je kunt gaan bekijken

Meer streaming

Naast de toevoeging van de Apple TV App kun je op de Xbox Series X en Xbox One ook kijken naar een lading andere streaming-series. Denk daarbij aan Netflix, Disney+ en Amazon Prime. Wil je meer lezen over de service? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vanaf 10 november komt de Apple TV App op Xbox-apparaten
Sluiten