De Sonos Black Friday-actie is nu live en met hoge kortingen

Door: Jelle van Es - 9 reacties
Sonos One
(Afbeelding: Sonos)

Morgen is het Black Friday, maar in de loop daar naar toe zijn er al verschillende kortingen. En daar schrijven we ook regelmatig over. Waarom we dat doen, leggen we in dit artikel uit. Nu is het tijd voor de aanbiedingen van Sonos.

En ja, er zullen vast mensen zijn die straks reageren van ‘uh, Sonos, troep, bah, commercieel’. Maar hey, voor heel veel anderen zijn het mooie producten. En als je dat dan met een mooie Black Friday-korting kan scoren, dan is dat natuurlijk mooi meegenomen.

Sonos Black Friday-kortingen

De Sonos Black Friday-deals zijn best wel goed. Op een aantal verschillende producten wordt meer dan 25 procent korting gegeven, waardoor zo’n smartspeaker in één keer een stuk interessanter is geworden. Wel wordt er bij gemeld dat je per klant maximaal vijf producten mag halen. Dat kan er op wijzen dat de voorraad ietwat beperkt is. Wat dat betreft is het goed om snel je slag te slaan.

Sonos One SL
We beginnen deze Black Friday-deals met de Sonos One SL. Dit is het instapmodel. Het heeft alle functies die de gewone One heeft, maar dan zonder de stembediening. Via de app van het bedrijf of zoiets als Airplay kun je genieten van je favoriete muziek. Zodoende kun je makkelijk luisteren naar je nummers via Spotify, Apple Music, Pandora of meer. In plaats van 199 euro is hij nu voor 133 euro te koop. Hij is te koop in het zwart, maar ook in het wit.

Sonos One SL Wit Black Friday
De witte variant van de One SL (Afbeelding: Sonos)

Sonos One
Wil je tegen je smartspeaker praten, dan kun je gaan voor de Sonos One. Deze werkt met Google Assistant, dus dan moet je dat wel willen. Daarnaast beschikt deze smartspeaker over alle functies die de One SL ook heeft. Hij wordt gezien als één van de betere smartspeakers op de markt, zeker voor de prijs. Normaal gesproken leg je er 229 euro voor neer, maar nu heeft hij een mooie Black Friday-prijs van 166 euro. Ook deze is beschikbaar in het zwart en in het wit.

Sonos One
De One (Afbeelding: Sonos)

Sonos Beam
Dan een product dat vooral handig is in combinatie met je televisie. De Sonos Beam is een soundbar die er voor zorgt dat je meer kunt genieten van je favoriete Netflix-serie of gewoon van fijne muziek. Hij is aan te sluiten op de tv via HDMI-ARC en dan moet de gemiddelde smart-tv hem makkelijk herkennen. Via Google Assistent is hij op afstand te besturen en het is mogelijk om hem te koppelen met andere producten van het bedrijf, waardoor je een surround-opstelling creëert. Van 449 euro is hij tijdens Black Friday gedaald naar 299 euro. Ook deze is uiteraard te krijgen in zowel het zwart als in het wit.

Sonos Beam Black Friday
De Beam (Afbeelding: Sonos)

Sonos Move Bluetooth speaker
Tot slot zetten we nog de Sonos Move in the picture. Deze biedt de voordelen zoals je die bij de One hebt, maar heeft als extra bijkomstigheid dat je hem mee kunt nemen. Thuis zet je hem in zijn oplaadhouder, maar wanneer je dan in de zomer naar het park wilt gaan, pak je hem op en neem je hem mee. Met een IP56-rating is hij bestand tegen vocht, regen, sneeuw, stof, zout spatwater, uv-straling en extreme warmte en kou. Ook werkt deze met AirPlay 2, de Sonos app en Google Assistant. De standaard prijs is 399 euro, maar met Black Friday scoor je hem voor 277 euro. Je raadt het al: hij is zowel in het zwart als in het wit op voorraad.

Sonos Move
De Move op het strand (Afbeelding: Sonos)

Reacties

9 reacties
 • Profielfoto
  iMac Lover

  Het is gewoon jammer, dat de geluidskwaliteit ruk is.

  anders had ik een setje gekocht.

 • Profielfoto
  Padawan

  iMac Lover op 26 november 2020 15:32
  Het is gewoon jammer, dat de geluidskwaliteit ruk is.

  anders had ik een setje gekocht.

  Ik heb thuis overal Sonos staan, welke vind jij beter dan?

 • Profielfoto
  Melle

  Geluidskwaliteit – ruk. Is als zeggen dat elke bmw, Mercedes en gelijkwaardige auto ‘ruk’ is en dat jij enkel kijkt laat Porsche, rolls Roys, Ferrari, dat soort merken.

  Jups, dat zijn snellere, betere, mooiere?, alvast high end auto’s, dat maakt die andere nog niet ‘ruk’.

  Wat is dat eigenlijk. Ruk.

 • Profielfoto
  hansz

  Geluid is natuurlijk iets heel persoonlijks en je vindt iets mooi, gaat wel of je vindt het maar niks. Hoewel ik zelf liever niks van Sonos koop, omdat mijn voorkeur veel meer ligt bij een merk als: Bowers & Wilkins, kan ik daarmee niet zeggen dat Sonos ruk zou zijn. Geluid kies je uit door te luisteren en niet vanwege de naam van een merk. Dat ik daar door bij Bowers & Wilkins uitkom, wil nog niet zeggen dat de rest dan maar ruk zou zijn.

 • Profielfoto
  iMac Lover

  Ik heb weergevers van Driade 81.

  Deze luidsprekers heb ik al bijna dertig jaar in mijn woonkamer staan.

 • Profielfoto
  KR1275

  iMac Lover op 26 november 2020 17:24
  Ik heb weergevers van Driade 81.

  Deze luidsprekers heb ik al bijna dertig jaar in mijn woonkamer staan.

  Draadloos? En neem je ook mee op reis?

  Maar ik begrijp je wel. Ik moet die rommel van Sonos, Bose etc. ook niet thuis. Goede hifi-set met goede speakers geeft me meer plezier.

 • Profielfoto
  Chuck

  iMac Lover op 26 november 2020 17:24
  Ik heb weergevers van Driade 81.

  Deze luidsprekers heb ik al bijna dertig jaar in mijn woonkamer staan.

  Marktplaats staat er vol mee.

 • Profielfoto
  dualband

  Volgens mij staat de Beam overal aan 349 € en niet aan 299 €…

  Graag correcte informatie aub…

 • Profielfoto
  AT024

  @melle: je hebt duidelijk geen verstand van auto’s. Mercedes kan gelijkwaardig of duurder zijn dan Ferrari