Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Nieuws 11 november 2020

Solo Loop en sportbandjes voor Apple Watch krijgen drie nieuwe kleuren

Apple biedt een aantal nieuwe bandjes aan voor de Apple Watch. De nieuwe kleuren zijn net in de Apple Store verschenen.

De Apple Watch is een van de populairste gadgets van Apple. Het is ook niet raar, want je kunt er natuurlijk je gezondheid goed mee in de gaten houden, apps besturen en draadloos betalen via Apple Pay gaat natuurlijk heel makkelijk. Toch wil je dat het gadget natuurlijk perfect bij je stijl past. Apple komt met een aantal nieuwe bandjes zodat je nog meer keuze hebt.

De Solo Loop

Sinds dit jaar hebben we de Solo Loop, een bandje dat werd geïntroduceerd tijdens de Apple Watch Series 6 en de Apple Watch SE. Het is een silicone bandje zonder opening. Het bedrijf werkt aan steeds meer kleuropties en heeft nu drie nieuwe gelanceerd in de kleuren Northern Blue, Plum en Kumquat, of in gewoon Nederlands: donkerpaars, lichtblauw en oranje.

De kleuren kunnen je bekend voorkomen. Dat is niet raar, aangezien het dezelfde kleuren zijn voor de nieuwe iPhone 12 silicone hoesjes. Is de Solo Loop niets voor jou? Dan kun je ook de sportbandjes van Apple bestellen. Die zijn in dezelfde kleuren beschikbaar. Natuurlijk zijn de bandjes niet goedkoop zoals we eigenlijk wel van Apple zijn gewend. De nieuwe bandjes kosten net zoals de rest 49 euro.

De Apple Watch Series 6 en Watch SE

De nieuwe Apple Watch Series 6 en de Apple Watch SE zijn sinds 18 september verkrijgbaar in Nederland. De grootste vernieuwing van de Series 6 is de infraroodsensor aan de achterkant. Daarmee kun je nu ook het zuurstofgehalte in het bloed meten. Ook aan de binnenkant is er wat veranderd. Er zit een dual-core processor in die gebaseerd is op de A13 Bionic chip.

De Apple Watch SE is eigenlijk een geüpdatete versie van de Apple Watch Series 3 en goedkoper dan de Series 6.

Reageer op artikel:
Solo Loop en sportbandjes voor Apple Watch krijgen drie nieuwe kleuren
Sluiten