Wesley Akkerman
Wesley Akkerman App Store 30 november 2020

Shazam deelt uit aan nieuwe gebruikers: tot vijf maanden gratis Apple Music

Wanneer je nu de Shazam-app downloadt, dan kun je als nieuwe gebruiker, tot vijf maanden aan gratis Apple Music claimen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een nummer opzoeken. Heb je nog nooit een abonnement gehad? Dan is dit je kans om de muziekstreamingdienst uit te proberen.

Vorig jaar had Apple een mooie kerstaanbieding voor iOS-gebruikers: ze konden namelijk een abonnement claimen op Apple Music die tot zes maanden lang geldig was. Dit jaar zien we dat Apple een soortgelijke actie opgezet heeft, maar alleen voor de mensen die tot op heden nog geen abonnement op de dienst gehad hebben. Ook is het zo dat de aanbieding nu geldt tot vijf maanden; niet tot zes dus. Desondanks toch een mooie kans, aangezien je dus voor de komende maanden geen extra kosten hoeft te hebben aan Apple Music. De actie is wel tijdelijk, dus zorg ervoor dat je er op tijd bij bent.

Shazam deelt Apple Music-abonnementen uit

Natuurlijk is er ook nog de gratis probeerperiode, maar daar kunnen nu dus enkele maanden bij opgeteld worden. Dat werkt als volgt. Je moet de Shazam-app op je iPhone of iPad downloaden en vervolgens opstarten. Het is de bedoeling dat je een nummer identificeert, welk nummer dan ook. Heb je dat gedaan, dan krijg je de optie in beeld gepresenteerd waarmee je het nummer afspeelt binnen Apple Music. Wanneer je vervolgens op die optie tapt, dan komt de aanbieding vanzelf in beeld te staan.

Shazam
Shazam op iOS 14.2

Download de app

Verschillende gebruikers van de Shazam-app, die al een tijdje in handen is van Apple, laten weten dat er ook een banner tussen de instellingen van de app staat. Mocht je als nieuwe gebruiker de aanbieding dus niet tegenkomen, dan kun je checken of je die banner wel in de app hebt staan.

Je vindt de Shazam-app in de App Store. Daar kun je hem gratis downloaden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Shazam deelt uit aan nieuwe gebruikers: tot vijf maanden gratis Apple Music
Sluiten