Jelle van Es
Jelle van Es Nieuws 24 november 2020

De Apple-Black Friday-deals lijken niet veel voor te stellen

Aankomende vrijdag is het Black Friday. Tijdens dit jaarlijkse evenement vind je heel veel verschillende producten voor prijzen die een stuk lager zijn. Als je daarbij je hoop had gelegd bij Apple zelf, dan kom je waarschijnlijk van een koude kermis thuis.

Dat is althans hetgeen dat we kunnen afleiden van de verschillende acties die Apple tijdens Black Friday in de Verenigde Staten introduceert. En aangezien die deals vaak aanzienlijk beter zijn dan in Nederland en daar al redelijk matig zijn, hoef je eigenlijk nergens op te hopen.

Geen echte Apple-korting tijdens Black Friday

Nu hadden we al niet veel verwacht. Apple zelf geeft sowieso bijna nooit kortingen, waardoor je voor sommige producten er verstandig aan doet om te kijken of ze ook ergens anders te koop zijn. Zo zijn de Apple AirPods Pro al maanden lang op Amazon een stuk goedkoper dan bij Apple zelf. En dat zal tijdens Black Friday waarschijnlijk ook wel zo zijn.

Black Friday
Black Friday bij Apple

Apple heeft laten wete om aankomende vrijdag, dus echt tijdens Black Friday, in de Verenigde Staten met een speciale sale te komen. Deze duurt vier dagen (loopt dus door tot en met Cyber Monday) en brengt eigenlijk geen kortingen. In plaats daarvan kun je als Amerikaanse consument bij verschillende producten van Apple een gift card scoren. De grootste gift card is die van 150 dollar, die je krijgt bij een iMac of een 16-inch MacBook Pro. De kleinste is 25 dollar, die je scoort bij een set AirPods of AirPods Pro. Het volledige overzicht, zoals opgesteld door MacWorld, vind je hieronder.

iPhone 11, SE, XR: $50 gift card
Apple Watch Series 3: $25 gift card
AirPods Pro or AirPods: $25 gift card
iPad Pro or iPad mini: $50-$100 gift card
iMac or 16-inch MacBook Pro: $150 gift card
Apple TV or HomePod: $50-$100 gift card

Wachten op anderen

Wil je toch tijdens Black Friday wat gaan scoren? Dan doe je er beter aan om aankomende dagen goed te kijken wat voor aanbiedingen andere partijen hebben. Wij zullen die aanbiedingen ook in de gaten houden, zoals je hier kunt lezen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De Apple-Black Friday-deals lijken niet veel voor te stellen
Sluiten