Jelle van Es
Jelle van Es Nieuws 27 november 2020

Philips Hue Starterspakket nu met 50 procent Black Friday-korting

Vandaag is het dan echt Black Friday. De afgelopen week hebben we al heel wat artikelen geschreven over producten met kortingen. Hier lees je waarom we dat doen. Vandaag geven we er ook aandacht aan en zien we onder andere het Philips Hue Starterspakket voor een mooie prijs.

De Philips Hue Starterspakket is namelijk met Black Friday voor de helft van de prijs beschikbaar. De andere keren dat we over dit product schreven, merkten we dat dat erg leefde bij de OneMoreThing-community en dus wilden we je hier graag op attenderen.

Philips Hue Starterspakket met 50 procent Black Friday-korting

Het gaat om de zogenaamde Philips Hue white and color ambiance starterkit. Deze bestaat uit een bridge met twee lampen en kun je die zo instellen dat je de juiste kleur hebt. Het is mogelijk ze te synchroniseren met de muziek die je afspeelt, wat je kijkt op televisie of welke game je speelt. Het is mogelijk om de slimme lampen op verschillende manieren te besturen. De starterkit is compatibel met Apple HomeKit technologie. Vraag Siri om de lampen in te schakelen of te dimmen, of vraag om een vooringestelde instelling zonder een knop aan te raken. Met andere apps die compatibel met Hue zijn kun je jouw lampen zelfs koppelen met andere Apple HomeKit apparaten. Dus dat is handig wanneer je daar gebruik van maakt. Zeker nu je het met Black Friday voor de helft van de prijs kunt halen.

Philips Hue starterskit Black Friday
Philips Hue starterskit

En daarbij is het vaak wel een kwestie om er snel bij te zijn. Bij Bol.com geldt de aanbieding vandaag en kun je hem hier scoren. Daarnaast heb je ook een alternatief met Amazon. Daar is de actie tot en met maandag geldig, Cybermonday, maar is het natuurlijk de vraag hoe groot deze Black Friday-voorraad van de Philips Hue starterkit is.

Losse lampen

Wil je daarnaast nog losse lampen scoren, dan kun je hier terecht. Helaas zien we daarbij geen Black Friday-prijzen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Philips Hue Starterspakket nu met 50 procent Black Friday-korting
Sluiten