OMT’s verlanglijst voor Apple’s kerst: draadloze oplaadsnoeren en veel te hete iPhones

Door: Mark Hofman - 6 reacties
Apple logo
(Afbeelding: Apple)

Afgelopen week verscheen het bericht dat Apple plannen zou hebben voor een leuke actie voor kerst. Of het net zo’n feest wordt als 12 Days of Christmas zoals we dat van vroeger kennen is nog maar de vraag, maar er lijkt wel degelijk iets op de planning te staan.

Onderaan dat artikel vroegen we jullie, onze trouwe OneMoreThing bezoekers, wat jullie graag zouden voor Apple’s kerst. Jullie reageerden met de meest hilarische reacties en we zetten ze voor je op een rijtje. Dit is OMT’s verlanglijst voor Apple’s kerst.

Apple’s kerst: dit wil het OMT-publiek!

De vraag aan onze lezers was welke verrassing Apple in petto heeft tijdens de kerst. Je kan zeggen wat je wilt, maar de OMT-lezers zijn zeker creatief te noemen!

Zo zou TomaC5 niet gek opkijken als Apple dit jaar met een gesigneerde chocolade kerstman aan komt zetten. “Voor €150 de stuk, wel Limited Edition natuurlijk”, zo laat hij weten in de reacties.

OMT verlanglijst kerst

Loyd denkt dat Apple zijn milieuplannen uit gaat breiden. Na het verdwijnen van de adapter en de EarBuds valt er nog maar één ding te doen: “Grote verrassing; producten zonder verpakking ivm met het milieu!

OMT verlanglijst kerst

En volgens Pruus is de volgende stap een oplaadsnoer, maar dan wel geheel draadloos 😝:

OMT verlanglijst kerst

VxP hoopt op een nieuwe iOS-update die de temperatuur van de iPhones wat omhoog gooit. “Lekker warm in de hand”, zo laat hij weten.

OMT verlanglijst kerst

Hansi2124 had hetzelfde idee, maar dan wel voor de Mac Pro: “eentje zonder ventilatoren! Lekker warm in de winter zo’n kachel!”

OMT verlanglijst kerst

Oh en Willem, die verwacht dat CEO Tim Cook iets meer van zichzelf zal laten zien. De grote Apple verrassing is wat hem betreft dat de beste man een OnlyFans account start:

OMT verlanglijst kerst

Ontzettend bedankt voor de leuke reacties en laat ook vooral weten wat jullie van dit soort artikelen vinden. Moeten we de creativiteit van onze lezers vaker in het zonnetje zetten of toch liever niet? Laat het weten in de reacties!

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  Hansi2124

  Niet echt. Is gewoon een samenvatting van wat iedereen al heeft kunnen lezen. Dus toegevoegde waarde: 0

 • Profielfoto
  Caszz

  Toegevoegde waarde; vermaak, een glimlach.

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Grappen over Apple zijn best leuk, tussen alle vaak overdreven marketing van Apple.

 • Profielfoto
  Vilscon

  Hansi2124 op 23 november 2020 08:09
  Niet echt. Is gewoon een samenvatting van wat iedereen al heeft kunnen lezen. Dus toegevoegde waarde: 0

  Dit had je kunnen verwachten. Als je jezelf niet in dit topic had willen zien, had je gewoon niet moeten reageren. Enjoy and live with it.

 • Profielfoto
  ludovico_ventuno

  OMT zonder zpelvauden en met eindredactie!

 • Profielfoto
  Yh-xxl

  Quota gehaald. Another job well done. 😒