Mark Hofman
Mark Hofman OMT Specials 23 november 2020

OMT’s verlanglijst voor Apple’s kerst: draadloze oplaadsnoeren en veel te hete iPhones

Afgelopen week verscheen het bericht dat Apple plannen zou hebben voor een leuke actie voor kerst. Of het net zo’n feest wordt als 12 Days of Christmas zoals we dat van vroeger kennen is nog maar de vraag, maar er lijkt wel degelijk iets op de planning te staan.

Onderaan dat artikel vroegen we jullie, onze trouwe OneMoreThing bezoekers, wat jullie graag zouden voor Apple’s kerst. Jullie reageerden met de meest hilarische reacties en we zetten ze voor je op een rijtje. Dit is OMT’s verlanglijst voor Apple’s kerst.

Apple’s kerst: dit wil het OMT-publiek!

De vraag aan onze lezers was welke verrassing Apple in petto heeft tijdens de kerst. Je kan zeggen wat je wilt, maar de OMT-lezers zijn zeker creatief te noemen!

Zo zou TomaC5 niet gek opkijken als Apple dit jaar met een gesigneerde chocolade kerstman aan komt zetten. “Voor €150 de stuk, wel Limited Edition natuurlijk”, zo laat hij weten in de reacties.

OMT verlanglijst kerst

Loyd denkt dat Apple zijn milieuplannen uit gaat breiden. Na het verdwijnen van de adapter en de EarBuds valt er nog maar één ding te doen: “Grote verrassing; producten zonder verpakking ivm met het milieu!

OMT verlanglijst kerst

En volgens Pruus is de volgende stap een oplaadsnoer, maar dan wel geheel draadloos ?:

OMT verlanglijst kerst

VxP hoopt op een nieuwe iOS-update die de temperatuur van de iPhones wat omhoog gooit. “Lekker warm in de hand”, zo laat hij weten.

OMT verlanglijst kerst

Hansi2124 had hetzelfde idee, maar dan wel voor de Mac Pro: “eentje zonder ventilatoren! Lekker warm in de winter zo’n kachel!”

OMT verlanglijst kerst

Oh en Willem, die verwacht dat CEO Tim Cook iets meer van zichzelf zal laten zien. De grote Apple verrassing is wat hem betreft dat de beste man een OnlyFans account start:

OMT verlanglijst kerstOntzettend bedankt voor de leuke reacties en laat ook vooral weten wat jullie van dit soort artikelen vinden. Moeten we de creativiteit van onze lezers vaker in het zonnetje zetten of toch liever niet? Laat het weten in de reacties!
Reageer op artikel:
OMT’s verlanglijst voor Apple’s kerst: draadloze oplaadsnoeren en veel te hete iPhones
Sluiten