Night
Night Accessoires 8 november 2020

MagSafe Duo oplader officieel in Apple’s assortiment

De langverwachte MagSafe Duo-oplader van Apple heeft officieel een plekje gekregen in de Apple Store. Dat is nét op tijd voordat de pre-orders van iPhone 12 Pro Max en iPhone 12 mini de deur uit gaan.

De MagSafe Duo heeft inmiddels een eigen plekje gekregen in de Apple Store. De prijs van de 20 Watt MagSafe Duo-oplader is nu ook bekend. Voor € 149,- krijg je de oplader zelf en een 1 meter lange USB-C naar Lightning-kabel.

De lichtnetadapter wordt er overigens – net als bij de iPhone 12 – niet bijgeleverd en moet je dus nog apart aanschaffen. Wij vinden dat aardig prijzig, want Apple’s eigen oplaad-dock voor de Apple Watch kost 79 euro terwijl de standaard MagSafe, om de iPhone 12 op te laden, voor 45 euro te koop is. Samen is de prijs dus lager als die van de nieuwe MagSafe Duo.

MagSafe Duo
De MagSafe Duo.

MagSafe Duo

De oplader kan een iPhone 12 en een Apple Watch tegelijkertijd van stroom voorzien, dankzij het unieke ontwerp met twee panelen. De oplader oogt verder vrij compact en is inklapbaar, zodat deze gemakkelijk meegenomen kan worden.

Er zijn verder weinig aanvullende details op de pagina te vinden. Ook kun je de oplader nog niet bestellen of reserveren. Verder als “binnenkort beschikbaar” komen we niet. We vermoeden overigens wel dat de MagSafe Duo vóór de feestdagen, dus in de komende dagen, zal debuteren.

MagSafe Duo
Je Apple Watch en iPhone 12 tegelijkertijd draadloos opladen.

De MagSafe Duo werd aangekondigd tijdens dezelfde Keynote als de iPhone 12 lijn. Vervolgens bleef het even stil rond deze oplader. Ondanks dat de lader nu in de Apple Store te vinden is, weten we dus nog niet wanneer de oplader precies te bestellen is.

Als je op dit moment wilt profiteren van de MagSafe-mogelijkheden van je iPhone 12, kun je een gewone draadloze MagSafe-oplader gebruiken of hen gewoon lekker ouderwets bekabeld aansluiten aan de lichtnetadapter – in ieder geval totdat de MagSafe Duo zijn debuut maakt.

MagSafe Duo
De Magsafe Duo is inklapbaar en gemakkelijk mee te nemen.

Even alle Apple prijzen voor draadloos opladen op een rijtje:

Reageer op artikel:
MagSafe Duo oplader officieel in Apple’s assortiment
Sluiten