Jelle van Es
Jelle van Es Deals 30 november 2020

Laatste kans om te profiteren van diverse Apple-kortingen

Afgelopen week was het Black Friday en de weg daar naar toe. Vandaag is het het zogenoemde Cyber Monday. Ooit in het leven geroepen als tegenhanger van fysieke winkels, maar vandaag de dag vooral een verlenging van de kortingsacties. Daardoor is vandaag de laatste dag dat je kunt profiteren van diverse aanbiedingen.

Eerlijk is eerlijk, op Apple-producten zit vaak niet heel erg veel korting. Dat heeft vooral te maken met het feit dat er altijd wel vraag naar is. Toch hebben we vijf producten die je voor een mooie prijs kunt scoren. Wellicht leuk voor jezelf of voor kerst en Sinterklaas.

De AirPods Pro

Ik had gehoopt dat de AirPods Pro met Black Friday onder de 200 euro zouden komen, maar dat is helaas niet het geval. Op een gegeven moment waren ze voor 202 euro te koop bij Bol.com, maar die actie is voorbij. Mocht je ze gemist hebben, dan kun je ze nog altijd bij Amazon scoren. Daar zijn ze niet per se veel goedkoper met Cyber Monday, maar alsnog zo’n tachtig euro lager dan de prijs die Apple zelf vraag.

Scoor ze hier

AirPods Pro
De AirPods Pro.

Apple MacBook Air

Thuiswerken is iets dat we met zijn allen zijn gaan doen. Dan is het natuurlijk wel handig dat je goede apparatuur thuis hebt liggen om je werk goed te doen. Hopelijk weet je werk daar in te voorzien. Maar als dat niet het geval is, dan kun je nu een mooie Apple MacBook Air scoren. Het gaat om een model die in april 2020 werd uitgebracht. Het is dus niet het nieuwste van het nieuwste, maar ook niet oude meuk. Het gaat om een 13.3 inch-model met 8GB RAM, 256 GB opslag SSD en een Intel Core i3-1000NG4 processor.

Scoor hem hier

MacBook Air
MacBook Air met korting

Apple iPad (2019) – 10.2 inch

Een iPad is altijd een goed cadeau om te geven of voor jezelf te kopen. Handig met een fijne hoes en dan lekker in bed naar Netflix kijken. Of je gaat er diverse games op spelen. En met een slim toetsenbord is het vandaag de dag ook mogelijk om er redelijk mee te werken. Dit gaat om een Wifi-model met een opslag van 32GB. Dat is dus het standaard model, maar dan wel één die met een nette korting ten op zichte van de adviesprijs wordt aangeboden.

Scoor hem hier

iPad 2019
Gamen op de iPad

Belkin draadloos oplaadstation

Veel mensen laden hun iPad nog altijd op met het kabeltje. Maar dat hoeft inmiddels niet meer. Veel nieuwe modellen kun je namelijk draadloos opladen. Dat kan bijvoorbeeld met dit draadloze oplaadstation van Belkin. Dat is een merk dat redelijk wat goede Apple-accessoires op de markt heeft. Met 7,5W laadt hij niet supersnel op, maar het staat wel netter dan een kabelbrij naast je bed. Het oplaadstation is zo ontworpen dat je dunnere hoesjes gewoon om je device kunt laten zitten.

Scoor hem hier

Belkin
Oplaad station van Belkin

USB-C naar Lightning kabel

In het rijtje met aanbiedingen is deze USB-C naar Lightning kabel van Apple het minst spannend. Maar het is wel enorm handig om in huis te halen. Zeker wanneer je een nieuwe MacBook gebruikt met enkel USB-C porten en je even je iPhone moet opladen is een kabel als deze een must. Met een korting van bijna 40 procent is dit het moment om op dat gebied je slag te slaan.

Scoor hem hier

USB-C naar Lightning kabel
USB-C naar Lightning kabel

In dit artikel zijn diverse linkjes naar webshops. Wanneer bezoekers daar op klikken en een product kopen, ontvangen wij een kleine commissie. Waarom we dat doen, lees je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Laatste kans om te profiteren van diverse Apple-kortingen
Sluiten